Η Τσιμισκή θα γεμίσει…ελέφαντες!

στις

Έχουμε δει παρελάσεις μαθητών, στρατιωτικές παρελάσεις, πορείες και διαδηλώσεις, αλλά πρώτη φορά θα δούμε παρέλαση ελεφάντων στην Τσιμισκή.

Τα συμπαθέστατα παχύδερμα θα παρελάσουν στον κεντρικότερο δρόμο της πόλης, στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ, στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι η Ινδία.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρο Πέγκας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα ο κ. Πέγκας δημοσίευσε μία φωτογραφία από την συνάντηση με την εξής λεζάντα: «Συμβαίνει τώρα: Συνάντηση με τον κ.Sahoo αι τον κ. Malik από τον Εθνικό Οργανισμό Πορώθησης Εμπορίου της Ινδίας μα ζί με κ. Τζήκα και Δαρούδη από ΔΕΘ – Helexpo για την καλύτερη διοργάνωση της επόμενης διεθνιύς εκθέσεως όπου τιμώμενη χώρα θα είναι η Ινδία: (Συμφωνήθηκε μεταξύ άλλων παρέλαση ελεφάντων στην Τσιμισκή!).

Στο παρελθόν είχαν κάνει την εμφάνισή τους αγελάδες στο κέντρο της πόλης, εικαστικές παρεμβάσεις που έδωσαν την ευκαιρία σε πολλούς να γυρίσουν το κέντρο και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Επίσης, ο τεράστιος λευκός ελέφαντας εντός της ΔΕΘ φιλοξενείται εδώ και καιρό κοντά στην πύλη της Εγνατίας. Μένει, λοιπόν, να δούμε τι είδους ελέφαντες θα βρεθούν αυτήν την φορά στην πόλη μας.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.