Έναρξη εγγραφών και μαθημάτων του Ανοικτού Πανεπιστημίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

στις

Με δύο νέους θεματικούς κύκλους μαθημάτων, συνεχίζεται η λειτουργία του Ανοικτού Πανεπιστημίου του Δήμου Θεσσαλονίκης κατά το χειμερινό εξάμηνο 2018-2019. Μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και ειδικοί ερευνητές μοιράζονται με το κοινό σκέψεις και απόψεις σε επιμέρους επιστημονικά θέματα.

Για το χειμερινό εξάμηνο 2018-2019, θα λειτουργήσουν οι εξής θεματικοί κύκλοι:

Κάθε Δευτέρα 19:00-21:00 στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης, Πλατεία Ιπποδρομίου «Φωτογραφία, Βίντεο, Νέα Μέσα και η διαμόρφωση μιας νέας αισθητικής» Επιστημονικά υπεύθυνοι κ. Μαρία Τσαντσάνογλου, κ.Γιώργος Κατσάγγελος

Κάθε Τετάρτη 19:00 – 21:00 στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης, Πλατεία Ιπποδρομίου «Οι αρχαίοι Έλληνες και εμείς: Φιλοσοφικές και άλλες εικόνες της αρχαιότητας»Επιστημονικά υπεύθυνος κ. Γιώργος Ζωγραφίδης

Έναρξη του κύκλου «Οι αρχαίοι Έλληνες και εμείς: Φιλοσοφικές και άλλες εικόνες της αρχαιότητας» Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018.

Έναρξη του κύκλου «Φωτογραφία, Βίντεο, Νέα Μέσα και η διαμόρφωση μιας νέας αισθητικής» Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Δικαίωμα εγγραφής έχουν ενήλικες, οι οποίοι μπορούν να παρακολουθήσουν και τους δυο κύκλους. Μετά το τέλος του προγράμματος, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Τόσο η εγγραφή όσο και η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Οι αιτήσεις εγγραφής θα γίνονται ηλεκτρονικά από τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 09:00 π.μ μέχρι τη συμπλήρωση των τμημάτων.

Μοναδικό κριτήριο επιλογής των συμμετεχόντων, αποτελεί η σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων (150 επιτυχόντες και 100 επιλαχόντες σε κάθε κύκλο).

Αναλυτικά η ανακοίνωση, το πρόγραμμα, η αίτηση ΕΔΩ.

Εθελοντική γραμματειακή υποστήριξη:

Για τις ανάγκες λειτουργίας του Ανοικτού Πανεπιστημίου, ο Δήμος Θεσσαλονίκης προσκαλεί δημότες οι οποίοι θα ήθελαν να βοηθήσουν εθελοντικά, ως γραμματειακή υποστήριξη κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του. Στο τέλος του κύκλου θα απονεμηθεί βεβαίωση εθελοντικής προσφοράς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2313318665-66 (ώρες 8:00 -15:00) ή να στείλουν email στο I.stathopoulos@thessaloniki.gr.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.