Τι νέο ετοίμασε η ΧΑΝΘ για φέτος;

στις

Η Χ.Α.Ν.Θ. ανοίγει και φέτος τις πόρτες της και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους με πολλές δραστηριότητες που ενθουσιάζουν. Οι εγγραφές στα προγράμματα ξεκίνησαν.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η Χ.Α.Ν.Θ. φέρνει στην πόλη για μία ακόμα φορά μοναδικά και πρωτοποριακά αθλητικά, εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα για όλες τις ηλικίες.

Πιο συγκεκριμένα, στις Αγωνιστικές Ομάδες και τις Ακαδημίες του Σωματείου η έμπειρη ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ. είναι έτοιμη να μάθει σε όλους τους νέους τα αθλήματα και να σταθεί στο πλευρό τους, αναδεικνύοντας τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους.

Το Τμήμα Γυμναζομένων προσφέρει ανανεωμένα προγράμματα που θα γεμίσουν με ευεξία την καθημερινότητα, ενώ επιμορφωτικά σεμινάρια και καλλιτεχνικά εργαστήρια που συναρπάζουν, ενισχύουν τις γνώσεις στα πεδία ενδιαφέροντος κάθε συμμετέχοντα, αναπτύσσουν τη δεξιοτεχνία και κάνουν ενδιαφέρουσα την κάθε μέρα.

Όμως οι δραστηριότητες στη Χ.Α.Ν.Θ. δε σταματάνε εδώ! Νέα προγράμματα με ξεχωριστό χαρακτήρα, έρχονται αποκλειστικά από το έμπειρο δυναμικό της Χ.Α.Ν.Θ. για να κάνουν τη διαφορά! Ολοκαίνουριες δραστηριότητες fitness για όλες τις ηλικίες, Workshops Ρομποτικής & Stem, εργαστήρια ενδυματολογίας, αποτελούν μόνο μερικά από τα καινοτόμα προγράμματα που η Χ.Α.Ν.Θ. υλοποιεί ενόψει της νέας σεζόν.

Η Χ.Α.Ν.Θ. με μεγάλη παράδοση και μακρά πορεία στον αθλητισμό, στην εκπαίδευση, στον πολιτισμό και στα κατασκηνωτικά προγράμματα, συνεχίζει και φέτος με μοναδικές δράσεις για όλους και δημιουργεί «τρόπο ζωής για μια ζωή». Με εγγύηση το ισχυρό όνομα και το μεράκι των ανθρώπων της προσκαλεί σε μία ακόμα συναρπαστική χρονιά μικρούς και μεγάλους από όλη την πόλη! Πάμε Χ.Α.Ν.Θ. τώρα!

Για τις εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα μπορείτε να ενημερωθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 231 600 1000 & στο site μας: http://www.ymca.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.