Πρώτη φορά στην Ελλάδα φτιάχνεται τέτοια μπουγάτσα

στις

Όλοι γνωρίζουμε τη μπουγάτσα με κρέμα και την μπουγάτσα με τυρί. Γνωστές παραλλαγές είναι και η μπουγάτσα με κιμά και η μπουγάτσα με σπανάκι. Τελευταία, η μπουγάτσα με μερέντα έκανε την εμφάνισή της και κέρδισε αρκετούς. Τέτοια μπουγάτσα όμως, πρώτη φορά φτιάχνεται!

Μπουγάτσα με πίτσα. Ναι, καλά διαβάσατε. Για πρώτη φορά δύο από τις πιο αγαπημένες μας λιχουδιές «παντρεύονται», δημιουργώντας έναν εκρηκτικό συνδυασμό. Αυτό, όμως, δεν είναι τίποτα. Γιατί; Γιατί η μπουγάτσα πλέον φτιάχνεται και σκέτη, δίνοντας την δυνατότητα να προσθέσεις επάνω ό,τι topping επιθυμείς! Μερέντα, νουτέλα, μπουένο, μπισκότο, smarties, ξηρούς καρπούς. Και η πρωτοτυπία δεν σταματά εδώ!

Στο ανοικτό παρασκευαστήριο της μπουγάτσας Από Πείρα (Αρμενοπούλου 30), μπορείς να δεις όλη την διαδικασία προετοιμασίας και παρασκευής, να ρωτήσεις και να μάθεις όσα θέλεις για το φύλλο και τα υλικά που χρησιμοποιούνται, να μυρίσεις και να γευτείς το τελικό αποτέλεσμα. Ρώτα την Ευδοκία και τον Μηνά αν υπάρχει κοτόπιτα ή μανιταρόπιτα διαθέσιμη και θα μας θυμηθείς! Από το 1977 που ξεκίνησε η Από Πείρα να λειτουργεί δεν είναι τυχαία η ειδική στο είδος.

Ανοικτά καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Κυριακή ξεκουραζόμαστε. Α να μην ξεχάσω. Εδώ λειτουργούμε χαλαρά, δεν βιαζόμαστε. Το χαρακτηριστικό του μαγαζιού είναι η αργή εξυπηρέτηση και η κορυφαία ποιότητα 😉

Βρες την Από Πείρα στο facebook.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.