Επανάσταση στην οικιακή δικτύωση: Το devolo Magic φέρνει το WiFi παντού!

στις

Ξεκινήστε να ζείτε στο μέλλον σήμερα! Η νέα σειρά προϊόντων συνδυάζει το πιο ποιοτικό WiFi με την υψηλής ταχύτητας μετάδοση δεδομένων για μια μαγευτική εμπειρία Internet σε όλο το σπίτι.

Το devolo Magic εφαρμόζει μια ολοκαίνουργια τεχνολογία για τη μετάδοση δεδομένων μέσω της γραμμής ηλεκτρικού ρεύματος, μετατρέποντας κάθε υποδοχή σε ένα WiFi hotspot, παρέχονται έτσι σε όλες τις σύγχρονες έξυπνες συσκευές, υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Tablets, smartphones, κονσόλες παιχνιδιών
και smart TVs – έχουν την τέλεια ασύρματη σύνδεση, ενώ παράλληλα έχει αρκετή ισχύ για να συνδεθεί και με εφαρμογές multimedia του μέλλοντος, όπως 8K video streaming, cloud και online gaming καθώς και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας. Η εγκατάσταση του devolo Magic είναι απλή αφού συνδέονται και οι συσκευές ανιχνεύονται αυτόματα και δημιουργούν άμεσα μια σύνδεση.

devolo Magic – για μια μαγική εμπειρία multimedia!

Το devolo Magic το κάνει τόσο εύκολο: γρήγορο cloud και online gaming, video streaming σε κορυφαία ανάλυση ή chatting με φίλους σε βίντεο-κλήση. Με το devolo Magic, η καλύτερη σύνδεση είναι τελικά εκεί ακριβώς που τη χρειάζεστε. Η νέα σειρά προϊόντων χρησιμοποιεί την υπάρχουσα ηλεκτρική καλωδίωση ενός κτιρίου (τεχνολογία Powerline) και φέρνει το σήμα του Internet σε κάθε γωνία του σπιτιού με εξαιρετική σταθερότητα. Η νέα γενιά προσαρμογέων devolo Magic προσφέρουν ρυθμούς δεδομένων έως και 2.400 Mbps – διπλάσιο του ρυθμού των προϊόντων Powerline που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Για τον χρήστη, αυτό σημαίνει μεγαλύτερη ταχύτητα, εμβέλεια και σταθερότητα.

Από τεχνικής πλευράς, όταν θέλουμε ασύρματη σύνδεση υψηλής απόδοσης, το Powerline έχει τεράστια πλεονεκτήματα, λέει ο Heiko Harbers, Διευθύνων Σύμβουλος της devolo AG. Με το devolo Magic προχωράμε σε μια εντελώς νέα διάσταση απόδοσης που δεν εμποδίζεται από οροφές ή τοίχους.

Το τέλειο, έξυπνο WiFi είναι παντού

Με το devolo Magic, το high-speed Internet, περνά σε οποιοδήποτε δωμάτιο με μέγιστη ταχύτητα. Δεν έχει σημασία αν ένας χρήστης συνδέεται μέσω WiFi ή μέσω καλωδίου Ethernet, καθώς το devolo Magic παρέχει κορυφαίες συνδέσεις και με τους δύο τρόπους. Οι φορητές συσκευές επωφελούνται από την ευκολία του WiFi επόμενης γενιάς, αφού το devolo Magic υποστηρίζει το Mesh-WiFi. Απολύτως αυτόματα, το devolo Magic φροντίζει ώστε smartphones, tablets και όλες οι άλλες συσκευές να συνδέονται πάντα με το ταχύτερο σημείο πρόσβασης και να τρέχουν με την καλύτερη δυνατή ταχύτητα, όπως ένας μαγικός βοηθός μέσα στο οικιακό δίκτυο. Μειωμένες ροές βίντεο, καθυστερήσεις σε online παιχνίδια, αργές λήψεις και διακοπές αποτελούν πλέον παρελθόν.

Εύκολη εγκατάσταση: ανοίξτε, συνδέστε, τελειώσατε!

Το devolo Magic ανοίγει την πόρτα στο μέλλον ως προς τα οικιακά δίκτυα. Το πακέτο περιέχει δύο προσαρμογείς, όπου ο πρώτος συνδέεται σε μια διαθέσιμη πρίζα τοίχου και στο router μέσω καλωδίου Ethernet. Στη συνέχεια, όλοι οι άλλοι προσαρμογείς τοποθετούνται σε πρίζες όπου απαιτείται γρήγορη πρόσβαση στο Internet. Οι προσαρμογείς ανιχνεύουν αυτόματα ο ένας τον άλλο και δημιουργούν μια ιδιαίτερα ασφαλή κρυπτογραφημένη σύνδεση με hot spots. Οιι έξυπνες συσκευές (smartphones, tablets κλπ) συνδέονται κάθε φορά στο πιο ισχυρό WiFi hot spot. Μια δωρεάν εφαρμογή (Apple iOS και Google Android) βοηθά στην εγκατάσταση, με οδηγό βήμα – βήμα για τη διαμόρφωση ενός τέλειου οικιακού δικτύου παντού.

Τα νέα μοντέλα devolo Magic είναι συμβατά και συνεργάζονται άψογα με όλους τους routers. Μπορούν επίσης να λειτουργούν παράλληλα με άλλους προσαρμογείς dLAN στην ίδια παροχή ρεύματος.

devolo Magic: Διαθεσιμότητα, τιμές και εγγύηση

Τα devolo Magic είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις LAN και WiFi. Το devolo Magic 1 WiFi Starter Kit είναι το entry-level kit για τη νέα αυτή σειρά προϊόντων και είναι διαθέσιμο ξεκινώντας από 149,90 ευρώ. Η συνιστώμενη τιμή λιανικής για το high-end devolo Magic 2 WiFi Starter Kit είναι 199,90 ευρώ. Τα devolo Magic θα είναι διαθέσιμα στα ηλεκτρονικά καταστήματα και καταστήματα λιανικής πώλησης το τέταρτο τρίμηνο του έτους.

Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή τριών ετών.

Δες προϊόντα της Devolo εδώ.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.