Δωρεάν γυμναστική για όλους προσφέρει ο Δήμος Θεσσαλονίκης στη νέα παραλία

στις

Συνεχίζεται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης το πρόγραμμα «Άθληση και Ψυχαγωγία στη Φύση», στο πλαίσιο της ανάπτυξης του μαζικού αθλητισμού.
Ο νέος κύκλος θα ξεκινήσει την Δευτέρα 16 Απριλίου 2018, στη Νέα Παραλία, στο χώρο του Πάρκου κυκλοφοριακής Αγωγής.

Το πρόγραμμα υλοποιείται τρεις (3) ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη),και περιλαμβάνει εναλλακτικές μορφές άσκησης: Γενική Φυσική Κατάσταση (Cross Training), Yoga, Pilates και προπόνηση με ιμάντες TRX, για εφήβους (άνω των 15 ετών) και ενήλικες, με καθηγητές Φυσικής Αγωγής, οι οποίοι μπορούν να υποδεικνύουν την ιδανική επιλογή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται την υπεύθυνη δήλωση από την ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και από τη σελίδα στο facebook Αθλητισμός Δήμου Θεσσαλονίκης, όπου και μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά το πρόγραμμα στο οποίο επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Επισημαίνουμε ότι για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα TRX εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού του εξοπλισμού θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ηλεκτρονική κατάθεση των προτιμήσεων στοFacebook

Επίσης, οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή στο KIBO του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, κατά τις ώρες 09.00 έως 21.00, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν το πρόγραμμα στο οποίο επιθυμούν να συμμετάσχουν και να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση, που θα τους χορηγείται, ενώ απαραίτητη κρίνεται η προσκόμιση της σχετικής ιατρικής γνωμάτευσης, εντός 10 ημερών από την εγγραφή. Για τους έφηβους κάτω των 18 ετών απαιτείται υπεύθυνη δήλωση από τον κηδεμόνα.

Στο zakcret.gr θα βρείτε όλα τα αθλητικά και Casual brands για να επιλέξετε παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ! ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 60€, ΔΩΡΕΑΝ αντικαταβολή, πληρωμή στην παράδοση!

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2313317646, και 2313 317637 από τις 08:00 έως τις 14:30.

Το αναλυτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα θα το βρείτε εδώ.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.