Πιες τον καφέ σου φθηνότερα με αυτόν τον τρόπο σε 5 μαγαζιά της Θεσσαλονίκης

στις

Κάθε μέρα χρησιμοποιούμε στην Ελλάδα 1.000.000 πλαστικά ποτήρια μίας χρήσης μόνο για τον καφέ μας. Ελάχιστα από αυτά ανακυκλώνονται. Όλα τα υπόλοιπα καταλήγουν στις χωματερές και στις θάλασσες. Για λίγα λεπτά απόλαυσης βάζουμε σε κίνδυνο την υγεία του πλανήτη και ενδεχομένως τη δική μας. Αλλάζοντας λίγο τις συνήθειες μας μπορούμε εύκολα να κάνουμε τη διαφορά.

Η εθελοντική ομάδα της της Greenpeace σχεδίασε την ιστοσελίδα http://www.stopotirimou.gr , σε αυτήν θα βρείτε έναν χάρτη με καφετέριες οι οποίες δίνουν έκπτωση στα ροφήματα όταν τα παίρνετε στο δικό σας ποτήρι πολλαπλών χρήσεων.

Στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν τέσσερα σημεία όπου γίνεται έκπτωση αν πάρετε τον καφέ ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα παραγγείλετε στο δικό σας ποτήρι. Αυτά είναι το Housemade (Αγίας Σοφίας 48), το Tabya (Κων. Μελενίκου 14), το Κουμπί (Πελοποννήσου 2) και το Τσάι (Καρόλου Ντηλ 27).

Επίσης, σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας Seven 2 Seven μπορείτε να αγοράσετε το ειδικό Coffee Mug και να έχετε το πρώτο γέμισμα δώρο! 

Αν τώρα προτιμάς να φτιάχνεις τον καφέ σου σπίτι μπορείς να βρεις εδώ όλες τις προσφορές σε καφετιέρες και κάψουλες, για να γίνεις ο καλύτερος barista της γειτονιάς 😉

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.