Ας λάβουμε θέση όλοι μαζί για να απαγορεύσουμε επιτέλους τα πειράματα σε ζώα για τα καλλυντικά παντού στον κόσμο.


Υποστηρίξτε την εκστρατεία Forever Against Animal υπογράφοντας την αίτηση. Ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν 8 εκατομμύρια υπογραφές σε ολόκληρο τον κόσμο, για να παρουσιαστούν στη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών το 2018.

 

Η Body Shop πάντα πίστευε στην ομορφιά χωρίς βαναυσότητα και στην πραγματοποίηση εκστρατειών για να φέρει την αλλαγή. Γι ‘αυτό, ήταν η πρώτη παγκόσμια εταιρεία καλλυντικών που μαζί με την Cruelty Free International πραγματοποίησε εκστρατείες ενάντια στα πειράματα σε ζώα. Σήμερα συνεχίζει να αγωνίζεται για αυτό το όραμά, για έναν κόσμο χωρίς πειράματα σε ζώα για την παραγωγή καλλυντικών.

Η Body Shop ήταν μεταξύ των πρώτων εταιρειών που πιστοποιήθηκαν με το λογότυπο Leaping Bunny το 1997. Το Leaping Bunny είναι το μόνο διεθνώς αναγνωρισμένο σύστημα που επιτρέπει εύκολα στους καταναλωτές να εντοπίζουν και να αγοράζουν προϊόντα που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Είναι η μόνη πιστοποίηση που απαιτεί κάθε εταιρεία να είναι ανοικτή σε ανεξάρτητους ελέγχους σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας για να διασφαλιστεί ότι συμμορφώνονται με την πολιτική τους σχετικά με τα πειράματα σε ζώα και με τα αυστηρά κριτήρια που απαιτούνται για την απόκτηση του λογότυπου Leaping Bunny. Το λογότυπο Leaping Bunny προστίθεται σταδιακά σε όλες τις συσκευασίες των προϊόντων μας καθώς όλα τα προϊόντα μας είναι cruelty-free. Εάν έχετε ένα προϊόν από την The Body Shop και δεν βλέπετε το λογότυπο Leaping Bunny, μπορείτε να μείνετε ήσυχοι ότι εξακολουθεί να είναι cruelty-free και πιστοποιημένο από την Cruelty Free International.

Υπογράψτε την αίτηση εδώ.

 

Advertisements