Μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής θα φιλοξενηθούν και φέτος στη σκηνή της 82ης ΔΕΘ, το διάστημα 10-17 Σεπτεμβρίου 2017.

Κάθε βράδυ στις 21:30 στη μουσική σκηνή κάτω από το Τόξο της ΔΕΘ τα Music Events προσκαλούν τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης σε μία μεγάλη γιορτή, μόνο με το εισιτήριο εισόδου της διεθνούς εκθέσεως.

Ποδαρικό στις 10 Σεπτεμβρίου θα κάνει ο Γιώργος Μαζωνάκης. Τη «σκυτάλη» παίρνουν στις 11 Σεπτεμβρίου οι αδελφοί Τσαχουρίδη σε μία σπάνια και ιδιαίτερα πρωτότυπη μουσική συνάντηση με τους αδελφούς Στρατάκη, ενώ κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα τιμηθεί ο τροβαδούρος της Κρήτης, Βασίλης Σκουλάς.

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα είναι άκρως λαϊκό, με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Νίκο Μακρόπουλο.

Την επόμενη ημέρα, οι Γιώργος Νταλάρας και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα παρουσιάσουν το πλούσιο ρεπερτόριο τους, ενώ στις 14 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ένα αφιέρωμα στον Χρήστο Νικολόπουλο, με τον γνωστό δημιουργό, την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Διονυσίου.

Pop ρυθμοί την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου με την Τάμτα, τις Μέλισσες και τους Playmen.

Το πάρτυ της ΔΕΘ και του MAD θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου και στο πλαίσιο του το MAD Color Youth έρχεται στην 82η ΔΕΘ εξοπλισμένο με εκατοντάδες λίτρα ΝΕΟΝ χρώμα και UV Lights για να προσφέρει μία ανεπανάληπτη οπτικοακουστική εμπειρία μαζί με μερικούς από τους πιο hot Rappers και DJs της Ελλάδας.

Το συναυλιακό πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Κυριακή 17 του μηνός με τον Σάκη Ρουβά, που θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης με μια μεγαλειώδη συναυλία, αφιερωμένη στους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών.

Advertisements