Γεμάτη με φυτά και «κρυφές» γωνιές, η αυλή του InnAthens αποτελεί τον καλύτερο προορισμό για έναν καφέ, λίγο κρασί, διάβασμα και κουβέντα.

Από φέτος η αυλή του in[n]Athens είναι ανοικτή για το κοινό που θα βρεθεί στην πρωτεύουσα. Ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα από το Σύνταγμα, την πολύβουη Ερμού και την υπέροχη Ακρόπολη θα βρείτε ένα ειδυλλιακό και ήσυχο σημείο, τον τέλειο αστικό προορισμό. Η υπέροχη εσωτερική αυλή, από αυτές που σπάνια πλέον βλέπεις στην Αθήνα, θα αποτελέσει τον μικρό σας παράδεισο!

Η ημέρα ξεκινά νωρίς το πρωί με το απαραίτητο πρωινό. Η δική μας πρόταση είναι η επίσκεψη στο InnAthens για brunch ή βραδινό cocktail. Καθημερινά από τις 11:00 έως τις 17:00 σερβίρεται brunch και γεύμα, με το μενού να είναι πλούσιο και ελαφρύ, έτσι ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε την ημέρα σας. Από τις 17:00 έως τις 22:00 το βράδυ μπορείτε να πιείτε το ποτό, τον καφέ και το cocktail της προτίμησής σας με συνοδεία κάποιου σνακ ή πιάτου που θα σας προτείνει το ευγενικό προσωπικό του ξενοδοχείου.

Γεωργίου Σουρρή 3 και Φιλελλήνων, Σύνταγμα, Αθήνα.

InnAthens facebook page

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Advertisements