Το Somuchreading διοργανώνει το πρώτο Thebooknic, το μεγαλύτερο καλοκαιρινό, βιβλιοφαγικό πικ νικ της Θεσσαλονίκης!

Πράγματα που χρειάζεται να φέρετε στο Thebooknic: Φαγητό (ό,τι και όσο μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι, αλμυρό ή γλυκό). Νερά, αναψυκτικά. Πλαστικά πιάτα/ποτήρια. 1 ή περισσότερα βιβλία. Σεντονάκι, κουβερτούλα, στρωσίδι. Αντηλιακό ή/και καπέλο. Καλή διάθεση!

Πως θα λειτουγήσει η βιβλιοανταλλαγή:

Έρχεστε στο #thebooknic με 1 τουλάχιστον βιβλίο ή όσα παραπάνω θέλετε. Τα βιβλία θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και όχι από προσφορές εφημερίδας. Τρώτε, χαζολογείτε, γνωρίζεστε με τους υπόλοιπους αναγνώστες.
Αφού μαζευτούν όλα τα βιβλία, παίρνετε ένα χαρτάκι με τυχαίο αριθμό για κάθε βιβλίο που φέρατε. ‘Οποιος έχει το κουπόνι με τον αριθμό 1 διαλέγει ένα βιβλίο από όλα. Συνεχίζει αυτός που έχει τον αριθμό 2, μετά αυτός με τον αριθμό 3 και η διαδικασία συνεχίζεται μέχρι να βρει νέο αναγνώστη και το τελευταίο βιβλίο και όλοι να έχουν στα χέρια τους τον ίδιο αριθμό βιβλίων με αυτόν που έφεραν. Όσα περισσότερα βιβλία φέρετε, τόσες περισσότερες επιλογές θα υπάρχουν για όλους!

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017. Πάρκο Ανθοκομικης έναντι της ΕΤ3.

6.000 βιβλία σε web offer, 6.000 ευκαιρίες για να «ταξιδέψεις» σε νέους, μαγικούς κόσμους! Βρες το επόμενο βιβλίο σου εδώ!

Advertisements