Μετά από μια άκρως επιτυχημένη πρώτη χρονιά, η ΤΕΘ και οι Σύλλογοι επισιτιστών και επαγγελματιών του Δήμου Θερμαϊκού διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το “Thermaikos Wine & Food Festival”.

Στο 2ο «Thermaikos Wine & Food Festival» από τις 18 Μαΐου 2017 έως τις 11 Ιουνίου 2017, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε εδέσματα και κρασί σε επιλεγμένα εστιατόρια σε ειδικές τιμές!

Όλα τα συμμετέχοντα εστιατόρια θα προσφέρουν ειδικά διαμορφωμένα μενού, στις προκαθορισμένες τιμές των 10€, 15€ και 20€ για όλους. Να λοιπόν μια καλή ευκαιρία για εκδρομή στις ανατολικές ακτές της Θεσσαλονίκης.

Δες τα εστιατόρια που συμμετέχουν στο Thermaikos Wine & Food Festival 2017.

Η πρότασή μας: Ξεκινάμε με το καραβάκι από το κέντρο της πόλης και απολαμβάνουμε την διαδρομή με το θαλασσινό αεράκι να μας ανοίγει την όρεξη (δες τα δρομολόγια εδώ).  Στην συνέχεια κατεβαίνουμε στον προορισμό μας και κατευθυνόμαστε προς το εστιατόριο επιλογής μας. Αφού απολαύσουμε το μεσημεριανό μας, δεν βουτάμε στην θάλασσα (!), κάνουμε μια χαλαρή βόλτα κατά μήκος της παραλίας και σταδιακά οδεύουμε προς την προβλήτα για να πάρουμε το καραβάκι της επιστροφής. Εκδρομή 80’s style κοινώς, ρωτήστε και τους μεγαλύτερους 😉

Advertisements