Το πιο famous hot dog της πόλης είναι Todaylicious και γιορτάζει 6 χρόνια με ένα μοναδικό urban πικ νικ, με φόντο τον Λευκό Πύργο!

Μάη Today’s Πικ Νικ! Ποιος είπε ότι για να κάνουμε πικ νικ πρέπει να φύγουμε εκτός πόλης; 31 Μαΐου 2017, το σκάμε απ’ το μπετόν, πιάνουμε γκαζόν και απολαμβάνουμε hot dog οκλαδόν!

Από τις 5 το απόγευμα, δωρεάν Todaylicious Hot Dogs, παρέα με τις νέες Hellmann’s sauce, Cream Cheese και Barbeque sauce. Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τη Hellman’s sauce που σου αρέσει και απλά να απογειώσεις τo πιο famous hot dog της πόλης.

Τις μοναδικές, Todaylicious, γευστικές εμπειρίες έρχεται να συμπληρώσει το άκουσμα του Live Dj set του Off Radio, με μουσικές που θα μας ταξιδέψουν και θα φροντίσουν να παραμείνει η διάθεση στα ύψη, μετατρέποντας το κλασικό σκηνικό της παραλίας σε μία μοναδική, αξέχαστη εμπειρία!

Τροπική διάθεση, απολαυστικά hot dog, χαρούμενα χρώματα, αναμνηστικές φωτογραφίες, πολλές εκπλήξεις και δώρα για όλους και όλα αυτά δίπλα στο κύμα!

Advertisements