Σε κάλεσμα προς όλους τους ενεργούν πολίτες, προχώρησαν φίλοι της νέας παραλίας Θεσσαλονίκης, με σκοπό να συζητήσουν όλοι μαζί το μέλλον του στολιδιού της πόλης. Πώς θέλουμε να δούμε την παραλία μας τα επόμενα χρόνια;

Αναλυτικά το κείμενο της εκδήλωσης:

«Αγαπάμε την πόλη μας. Υιοθετούμε τη Νέα Παραλία. Ελάτε όλοι – πολίτες, συλλογικότητες, σωματεία – στον Κήπο του Απογευματινού Ήλιου, δίπλα στο Μακεδονία Παλάς. Σε μια αυθόρμητη, ακομμάτιστη και φυσικά φιλήσυχη συγκέντρωση για το πως θέλουμε τη Νέα Παραλία. Θέλουμε ή όχι τραπεζοκαθίσματα στα αναψυκτήρια; Θέλουμε ή όχι μια ακόμα μαρίνα και που; Πολλά είναι τα ερωτήματα και τα θέματα και οι πολίτες πρέπει να ενημερωθούν και να πάρουν θέση.

Οι Θεσσαλονικείς αγαπάμε την πόλη μας και ειδικά τη Νέα Παραλία. Εκεί βρισκόμαστε, περπατάμε, κάνουμε ποδήλατο, τρέχουμε. Υιοθετούμε τη γειτονιά μιας ολόκληρης πόλης, τη Νέα Παραλία.

Απόσπασμα ομιλίας Δημάρχου στις 30-3-2017: «Να διαφυλάξουμε και να αναβαθμίσουμε τον δημόσιο χώρο μέσω της ενεργού συμμετοχής των κατοίκων. Το «Αγαπώ την πόλη μου, υιοθετώ τη γειτονιά μου», δεν το εγκαταλείπω σαν σύνθημα, θα συνεχίσουμε να το υποστηρίζουμε.»»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 στις 11:00. Μια ημέρα νωρίτερα 20 εμψυχωτές θα περιμένουν εσάς και τα παιδιά σας για να παίξετε με την ψυχή σας! Ραντεβού στις 12:00 με 14: 00 το Σάββατο 8 Απριλίου στην παραλία Θεσσαλονίκης, δίπλα στο άγαλμα του Κ. Καραμανλή.

Advertisements