Συνεχίζεται η υλοποίηση από το Δήμο Θεσσαλονίκης του πετυχημένου προγράμματος «Άθληση και Ψυχαγωγία στη Φύση» στο πλαίσιο διάδοσης του μαζικού αθλητισμού.
Ο νέος κύκλος θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017, στη Νέα Παραλία, στο χώρο του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, με εναλλακτικές μορφές άσκησης (Cross Training, Yoga, Pilates και Φυσική Κατάσταση) για όλες τις ηλικίες, από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, οι οποίοι μπορούν να υποδεικνύουν την ιδανική επιλογή για κάθε ενδιαφερόμενο. Η συμμετοχή θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στη σελίδα Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Facebook: Αθλητισμός Δήμου Θεσσαλονίκης, και στον ιστότοπο του Δήμου Θεσσαλονίκης με την υπεύθυνη δήλωση, η οποία τους χορηγείται, και την προσκομίζουν στην πρώτη τους παρουσία στο πρόγραμμα, ενώ χρήσιμη κρίνεται η κατοχή σχετικής ιατρικής γνωμάτευσης. Όσοι ενδιαφερόμενοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε την άνοιξη του 2017 δεν χρειάζεται να κάνουν νέα εγγραφή. Για την καλύτερη οργάνωση του προγράμματος και των τμημάτων παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν στα μέσα επικοινωνίας που αναφέρονται, τη συμμετοχή τους και το/α πρόγραμμα/τα που επιθυμούν.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2313317646 και 2313 317633 από 08.00 έως 15.00.

Για να δείτε το πρόγραμμα και να κατεβάσετε την υπεύθυνη δήλωση, πατήστε εδώ.

Θα χρειαστείς φόρμες, παπούτσια και εξοπλισμό; Tα παρακάτω καταστήματα ακόμα έχουν εκπτώσεις στις παλιές και νέες τους συλλογές για αγορές online!

Cosmos sport

Zakcret

Bodytalk

Delikaris sport

Advertisements