Αν η καθημερινότητά σου σε περιορίζει και νιώθεις ότι θέλεις να ξεφύγεις, τότε σίγουρα το Playhouse είναι το πιο κατάλληλο μέρος!

Εδώ μπορείς να δημιουργήσεις καινούριες πολιτείες, να κλείσεις συμφωνίες πολλών εκατομμυρίων, να κατασπαράξεις νύχτα τον διπλανό σου, να ουρλιάζεις ήχους ζώων στη μέση ενός γεμάτου μαγαζιού, να πεις ψέματα χωρίς να σε νοιάζει, να βάλεις τον σπαστικό της παρέας να μπουσουλάει γύρω από το τραπέζι κι ενώ με το ένα χέρι πυροβολείς εξ’επαφής κάποιον, με το άλλο κρατάς μια σοκολάτα με την ψηλότερη σαντιγί στο κόσμο!

Το Playhouse ξεκίνησε το 2000 με ένα «παιχνιδιάρικο» καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και οδήγησε σε μια στροφή προς το επιτραπέζιο παιχνίδι και την πολυχρωμία, σε μία νέα τάση στα καφέ. Το Playhouse προτείνει έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης, συνδυάζοντας τον καφέ με το παιχνίδι, την μουσική ραδιοφώνου και το ιδιαίτερο περιβάλλον. Το bar σερβίρει μεγάλη ποικιλία ροφημάτων, ποτών, σνακ και γλυκών.

Ωστόσο, αυτό που κάνει το Playhouse μοναδικό είναι η ποιότητα της συλλογής των παιχνιδιών του. Περισσότεροι από 500 διαφορετικοί τίτλοι, επιλέγονται ανάμεσα σε πολλά περισσότερα που εκδίδονται κάθε χρόνο, και μετά δοκιμάζονται, μεταφράζονται και τελικά παρουσιάζονται στους παίκτες. Εισάγονται από ευρωπαϊκές κυρίως χώρες και χωρίζονται σε κατηγορίες όπως στρατηγική, ταχύτητα, μνήμη, μπλόφα κ.ά. Τα περισσότερα διατίθενται επίσης και για ενοικίαση ή πώληση από τα καταστήματα Playhouse.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Κάποιος/α μπαίνοντας σ’ένα Playhouse αντικρίζει έναν πολύχρωμο χώρο με τοίχους γεμάτους παιχνίδια και θυμάται την αληθινή χαρά του να παίζεις. Αφού δώσει παραγγελία για το bar, πλησιάζει ο Παιχνιδογνώστης για να βοηθήσει στην επιλογή, να εξηγήσει τους κανόνες και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που τυχόν προκύπτουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού που μετριέται σε Παιχνιδοώρες. Κανένας παίκτης δεν χρειάζεται να διαβάσει κανόνες στο Playhouse!

Σήμερα, το Playhouse αποτελείται από 8 παιχνιδοκαφέ σε όλη την Ελλάδα: Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πάτρα, Λάρισα, Ξάνθη, Καλαμάτα, Γιάννενα, Καβάλα.

Το νέο κατάστημα Playhouse εγκαινιάστηκε στις 22 Μαρτίου 2017, στην οδό Αγίας Σοφίας 2.

Ψάχνεις για προσφορές σε cafe και bars της Θεσσαλονίκης; Θα τις βρεις εδώ!

Advertisements