Θα μπορούσε ένα και μόνο μαγαζί να αποτελέσει την ιδανική επιλογή για το πρωί, το απόγευμα και το βράδυ; Ναι, το Le Jardin κάνει το 3 στα 3 και στους τρεις ορόφους του!

Από τα ελάχιστα μαγαζιά της πόλης που είναι γεμάτα καθόλη την διάρκεια της ημέρας και ας διαθέτει τρία επίπεδα. Η γυάλινη πρόσοψή του επιτρέπει στο φως του Ήλιου να μπει και να φωτίσει τον χώρο που διαθέτει έτσι και αλλιώς την δική του ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα, καθώς κινείται σε γήινα και ήρεμα χρώματα. Κατά την διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού υπάρχει η δυνατότητα να κάτσεις στα εξωτερικά τραπεζάκια, αν και οι εσωτερικοί χώροι του Le Jardin είναι ένας από τους λόγους που πρέπει να τον επισκεφτείς.

Ο δεύτερος λόγος είναι τα κεράσματα που συνοδεύουν ό,τι και αν επιλέξεις να παραγγείλεις. Το πρωί ο καφές ή το ρόφημα που θα επιλέξεις, συνοδεύεται από στριφτή σπανακόπιτα, μπουγάτσα και άλλα καλούδια που συνήθως τρώμε για πρωινό. Αν επισκεφτείς το Le Jardin αργότερα μέσα στην ημέρα, τότε θα μπορέσεις να επιλέξεις ανάμεσα σε γλυκά όπως τσιζκέικ, πορτοκαλόπιτα κα. Για το κρασί, την μπύρα και τα κοκτέιλς φυσικά τα κεράσματα γίνονται αλμυρά και πικάντικα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το Le Jardin είναι pet friendly, έτσι δεν θα χρειαστεί να αποχωριστείς τον τετράποδο φίλο σου. Στον κάτω όροφο υπάρχουν διάφορα βιβλία που θα σου κρατήσουν παρέα σε περίπτωση που σε στήσουν στο ραντεβού. Πάντως δύσκολα θα νιώσεις μόνος, αφού ο νεαρόκοσμος που πλημμυρίζει το Le Jardin καθημερινά δημιουργεί μια εξαιρετικά «ζωντανή» ατμόσφαιρα.

Οι επισκέπτες του Le Jardin υπεραγαπούν την lemon pie και την πορτοκαλόπιτα, αλλά και την ζεστή σοκολάτα. Μήπως ήρθε η ώρα να το επισκεφτείς για να βρεις την δική σου «αγάπη»;

Ψάχνεις προσφορές για cafe bars της πόλης; Τσέκαρε τες εδώ!

Παλαιών Πατρών Γερμανού 8.

Advertisements