Στο ιστορικό Μέγαρο Μάλαχ που χτίστηκε το 1924 σε σχέδια του Γάλλου αρχιτέκτονα Pleyber τo Mandon club restaurant άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό της Θεσσαλονίκης το Δεκέμβριο του 2016.

Το Mandon φιλοξενείται σε ένα από τα ιστορικότερα κτήρια της πόλης, στη συμβολή των οδών Ερμού και Βενιζέλου, στον 5ο και 6ο όροφο όπου στεγάζονται το Club και το Restaurant / Espresso Wine Bar αντίστοιχα. Εσωτερικά οι χώροι έχουν ανακαινιστεί πλήρως και ξεχωρίζουν για την αισθητική τους. Όταν ο καιρός το επιτρέπει, λειτουργεί και roof garden με θέα σε ολόκληρη την Θεσσαλονίκη που πραγματικά καθηλώνει τον επισκέπτη.

Το restaurant

Ο Executive Chef Παναγιώτης Λάτρας «συμπράττει» με τους Sous Chef: Βάιο Πανάγο, Αντώνη Αγγελόπουλο και Γιάννη Σταυρακάκη, και μας παρουσιάζουν, αναδομημένες, μοναδικές δημιουργίες, επηρεασμένες από διεθνείς και εγχώριους προορισμούς. Ο φιλοξενούμενος τίθεται στο επίκεντρο μιας ανηλεούς γευστικής εξερεύνησης.

Το Wine List του Mandon παρουσιάζει, αναντίλεκτα, σπουδαίες ποικιλίες των καλύτερων ελληνικών και διεθνών κτημάτων! Επιλέξτε το κρασί σας και συνδυάστε το με spirit tapas ανεξαρτήτως ώρας.

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

To espresso wine bar

Ο χώρος του espresso / wine bar είναι ανοιχτός από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Εδώ πρωταγωνιστούν τα μονοποικιλιακά χαρμάνια espresso, speciality coffees, ροφήματα καθώς και μία signature cocktail list που επισφραγίζει με το καλύτερο τρόπο τον 6ο όροφο του Mandon.

To club

Το Mandon Club (5ος όροφος) λειτουργεί από Πέμπτη μέχρι Κυριακή και φιλοδοξεί να καινοτομήσει στα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης, μέσα από την μοναδική αισθητική του χώρου του, την εξυπηρέτηση και τους ήχους του.

Ερμού 21 και Βενιζέλου, 5ος και 6ος όροφος.

Σερβίρει: γεύμα, δείπνο, καφέ και ποτά.

Advertisements