Τίτλοι τέλους για γνωστό bar της Θεσσαλονίκης, που μετά από 9 χρόνια λειτουργίας έβαλε λουκέτο το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017.

Το Haven Bar στην στοά Βενιζέλου, γέμισε με μουσικές από τους πιο γνωστούς djs της πόλης τα βράδια μας και ξεχώριζε για το στιλ και την διακόσμησή του. Το τέλος ανακοινώθηκε με μια λιτή ανακοίνωση από τον ιδιοκτήτη στο Facebook.

«Ήταν Μάρτιος του 2008 όταν αποφασίσαμε να μεταμορφώσουμε την τότε έρημη στοά στην Βενιζέλου δημιουργώντας με πολύ αγάπη, φαντασία αλλά και την προσωπική συλλογή αντικείμενων από επισκέψεις στην γοητευτική Ασία, το Haven Bar. Στο Ηaven γεννήθηκαν έρωτες, δημιουργήθηκαν φιλίες, μοιράστηκαν απλόχερα χαμογέλα και αγκαλιές. Ακούσαμε όμορφες μουσικές, χορέψαμε, μοιραστήκαμε συγκινήσεις, χαρές και λύπες, μεθύσαμε, μα πάνω από όλα μεγαλώσαμε μαζί. Το Haven Bar ευχαριστεί από καρδιάς, όλους τους DJs, μουσικούς παραγωγούς, συνεργάτες και όλους όσους συμμετείχαν σε όλη αυτή την πολύχρονη διαδρομή μας.

Μετά από 9 περίπου χρόνια η αυλαία πέφτει και το Haven Bar σας προσκαλεί αυτό το Σάββατο 21/1/2017 να αποχαιρετήσουμε παρέα μια από τις πιο όμορφες δεκαετίες της ζωή μας. Ευελπιστούμε να τα πούμε σε κάποιο νέο χώρο στο μέλλον. Έως τότε… ραντεβού το καλοκαίρι .. Που αλλού.. Mades Warung !

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου,
Νίκος Σαρίδης»

Advertisements