Θεσσαλονίκη, η πόλη που έχει γίνει διάσημη για τη νυχτερινή της ζωή και διασκέδαση. Τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής εμφανίζονται κάθε σεζόν στα μαγαζιά της πόλης και εσύ το μόνο που έχεις να κάνει είναι να διαλέξεις και να κλείσεις έγκαιρα τραπέζι!

 

Ο Νίκος Βέρτης κάνει πρεμιέρα στην στις 11 Αυγούστου 2017 στην Θεσσαλονίκη και το ORAMA – The Music Show!

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Είσοδος Μπαρ: 20€ με ένα ποτό. Απλή 160€ σπέσιαλ 180€ στα 4 άτομα, κρασί 80€ στα 2 άτομα. Φοιτητικό 130€ στα 6 άτομα.

Η Πάολα έρχεται για ένα μοναδικό live στο Markiz Experience στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017. Είσοδος με ποτό: 20€. Τιμή φιάλης: 170€.

Μία ημέρα μετά ο Πέτρος Ιακωβίδης (Σάββατο 5/8) παίρνει την σκυτάλη. Έχοντας στις αποσκευές του τις επιτυχίες «Ο Έρωτας μου Γίνε», «Βάλε», «Αγκαλιά», «Κοριτσάκι μου», «Κάτσε καλά» και το πιο πρόσφατο «Ακροβάτης» και με ένα πρόγραμμα «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα ακόμη και του πιο απαιτητικού θαμώνα, ο γοητευτικός Πέτρος Ιακωβίδης που θεωρείται ένας από τους πιο πολυσυζητημένους καλλιτέχνες και δημιουργούς της νεότερης γενιάς έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις και να μας παρασύρει στους δικούς του ρυθμούς!

Είσοδος με ποτό: 15€. Τιμή φιάλης: 160€.

Ο Ηλίας Βρεττός έρχεται στον Ποταμό Επανωμής για μια μοναδική εμφάνιση στο beach bar BaBa! Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 22:00.

Δύο από τα καλύτερα παιδιά της ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχονται από τις 18 Αυγούστου στην Θεσσαλονίκη και το Politia live clubbing.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και και η Πέγκυ Ζήνα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Κρατήσεις 2310486956.
14ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας, περιοχή αεροδρομίου.

 

Advertisements