Έντονα προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στην Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης να καλεί τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη. Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει και ο ΟΑΣΘ.

Η ανακοίνωση του ΕΣΘ: Εξ’αιτίας της πυκνής χιονόπτωσης στη Θεσσαλονίκη και των δυσμενών καιρικών συνθηκών, «πάγωσε» σήμερα και η αγορά της πόλης μας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθόλου κίνηση και ταυτόχρονα να αντιμετωπίζουμε μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία.
Λόγω της πρωτοφανούς κακοκαιρίας για την πόλη μας και των συνεχιζόμενων προβλημάτων στην κυκλοφορία, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης προτείνει, αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας να παραμείνουν κλειστά, προκειμένου να αποφύγουμε τα χειρότερα, διευκολύνοντας, ταυτόχρονα όσους, εξ’ανάγκης, υποχρεούνται να κυκλοφορήσουν σε μία «παγωμένη» πόλη.

Στο μεταξύ, προβλήματα αντιμετωπίζει και ο ΟΑΣΘ  με τα δρομολόγια που εκτελούνται τις τελευταίες ημέρες να είναι αισθητά μειωμένα. Τα λεωφορεία παραμένουν καθηλωμένα εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων που προκάλεσε το ψύχος. Δεν διεξάγονται δρομολόγια προς Άνω Πόλη, Συκιές, Ευαγγελίστρια, Πολίχνη, Μετέωρα, Πεύκα, Φίλυρο, Καλλιθέα, Ν.Μηχανιώνα, Αγία Τριάδα, Ν.751 Πανόραμα, Τοπικό Πανοράματος. Επίσης από το πρωί δεν γινόταν δρομολόγια σε Λιβάδι- Περιστερά, Αγ.Αντώνιο-Μονοπήγαδο, Αρδαμέρι, Νικόπολη, Ξηροχώρι, Μεσήμβρια. Την Τετάρτη θα κυκλοφορήσουν μόλις 130 λεωφορεία στην Θεσσαλονίκη, εξοπλισμένα με ειδικές αλυσίδες.

Advertisements