Η ISIC είναι η Διεθνής Φοιτητική και Νεανική Ταυτότητα που αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο. Προσφέρει πάνω από 42 χιλ. εκπτώσεις στην Ελλάδα, την Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο με εκπτώσεις σε εισιτήρια μουσείων, σε θεάματα, θέατρα και κινηματογράφους, σε μπαρ, εστιατόρια, καταστήματα ρούχων / αθλητικών, ξενοδοχεία, camping, λεωφορεία, τραίνα, καράβια, αεροπλάνα κ.α .

Την ISIC δικαιούνται όλοι οι φοιτητές / σπουδαστές πλήρους φοίτησης (full-time) στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό, σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Ίδρυμα Μέσης, Ανώτερης & Ανώτατης Εκπαίδευσης. Το κατώτερο όριο ηλικίας είναι τα 12 έτη ενώ δεν υπάρχει ανώτερο όριο ηλικίας. Αν δεν είσαι φοιτητής, αλλά είσαι έως και 30 ετών μπορείς να εκδόσεις την ITYC. Η International Youth Travel Card είναι η μοναδική διεθνής νεανική ταυτότητα που απευθύνεται σε νέους από 12 μέχρι 30 ετών. Ανήκει στην παγκόσμια κοινότητα της ISIC Association και παρέχει παρόμοιες υπηρεσίες και εκπτώσεις με αυτές των φοιτητών.

Μερικές μόνο από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις: E-table, ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Mc Donald’s, Blue Star Ferries, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Ianos, TGI Friday’s, Attica stores και πολλές άλλες.

Δες περισσότερες πληροφορίες για την κάρτα και τον τρόπο έκδοσής της εδώ.

Advertisements