Όσοι έχουμε κατοικίδια ζώα ξέρουμε πως ένα από τα προβλήματα που ανατιμετωπίζουμε είναι αυτό της φιλοξενίας των μικρών μας φίλων όταν χρειάζεται να λείψουμε. Δυστυχώς δεν είναι πάντα κάποιος συγγενής ή φίλος διαθέσιμος και κατάλληλος για να μας βοηθήσει. Οπότε τι κάνεις όταν χρειάζεσαι μια νταντά για το κατοικίδιό σου; Μπαίνεις στο Keeppet και την βρίσκεις!

Δε χρειάζεται πια να ανησυχείς που θα αφήσεις το αγαπημένο σου κατοικίδιο και ποιός θα το φροντίζει. Μπορείς να βρεις 24/7 τον ιδανικό keeper που θα το φιλοξενήσει στο σπίτι του και θα το προσέχει όπως εσύ! Έτσι το ζωάκι σου δε θα μπει σε κλουβί όσο λείπεις και δεν θα κάνεις διακοπές μόνο εσύ.

Κάνε αναζήτηση τώρα! Βρες έναν keeper κοντά σου, κάνε κράτηση φιλοξενίας και πλήρωσε online. Μπορείς να κάνεις αναζήτηση με πολλά κριτήρια όπως το πόσο κοντά σου μένει, αν έχει διαμέρισμα ή σπίτι με κήπο, αν έχει κατοικίδια, κ.α.

Κάθε μέρα θα μαθαίνεις νέα. Ο keeper θα επικοινωνεί μαζί σου κάθε μέρα, θα σου στέλνει φωτογραφίες από το ζωάκι σου, θα μπορείς ακόμη και να δεις το ζωάκι σου μέσω skype. Θα τηρεί το πρόγραμμα που έχετε συζητήσει μαζί για τη βόλτα και το φαγητό ενώ αν συμβεί οτιδήποτε έχει στη διάθεσή του 24ωρη κτηνιατρική υποστήριξη από το Keeppet.

Ποιοι είναι οι keepers; Είναι ιδιώτες φιλόζωοι που θέλουν να προσφέρουν αγάπη και φροντίδα στο κατοικίδιό σου τις μέρες που δε θα είστε μαζί. Το Keeppet σε φέρνει σε επαφή μαζί τους έχοντας διασταυρώσει τα στοιχεία ταυτότητας και διεύθυνσής τους και σου προσφέρει μια σειρά από προνόμια: δωρεάν κτηνιατρική κάλυψη όλο το 24ωρο, εκπτώσεις και προσφορές σε συνεργάτες, υποστήριξη σε ό, τι χρειαστείς.

Vet Aid 24/7. O Keeper σου θα φροντίσει ώστε το ζωάκι σου να είναι απόλυτα ασφαλές στη διάρκεια της φιλοξενίας του. Καθώς το αφήνεις σε καλά χέρια, είσαι απόλυτα ήσυχος αφού ακόμη και αν συμβεί οτιδήποτε, η ομάδα των έμπειρων κτηνιάτρων του Keeppet προσφέρει πρώτες βοήθειες όλο το 24ωρο, χωρίς καμία χρέωση για σένα. Ένα ακόμη προνόμιο Keeppet.

Βέβαια το Keeppet αποτελεί και μια ιδανική επιλογή για τους φιλόζωους που θέλουν να αποκτήσουν ένα επιπλέον εισόδημα. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να δημιουργήσουν ένα προφίλ keeper στην ιστοσελίδα του Keeppet και να ξεκινήσουν να φιλοξενούν ζωάκια!

Αναζήτησε τον δικό σου Keeper τώρα!

Advertisements