Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Σωκράτης Μάλαμας έρχονται για συνολικά 5 συναυλίες στο Block 33 και Fix Factory of Sound το Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι σπουδαίοι μουσικοί του συνοδοιπόροι μάς χάρισαν πολλές δυνατές στιγμές τα τελευταία τρία χρόνια. Το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από τη χαρά της μοιρασιάς, την επικοινωνία μεταξύ μουσικών και ακροατών, την ελευθερία του αυτοσχεδιασμού, τα ιδιόμορφα ενορχηστρωμένα μέρη, τις εντάσεις και τις σιωπές, τον συγκερασμό διαφορετικών μουσικών ειδών και τη δημιουργία μιας κοινής αισθητικής από συντελεστές που προέρχονται από διαφορετικούς μουσικούς κόσμους.

Γιώργος Καλούδης: τσέλο, λύρα
Μανόλης Πάππος: μπουζούκι, λαούτο
Φώτης Σιώτας: βιολί, βιόλα
Δημήτρης Τσεκούρας: κοντραμπάσο
Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας
Φώτα: Κωνσταντίνος Μαργκάς
Διοργάνωση: ΑΘΥΡ

11 και 12 Νοεμβρίου 2016 στις 21:30 στο Block 33. Προπώληση 13 ευρώ (ορθίων) και 15 ευρώ (καθήμενων). Μετά την αγορά εισιτηρίου καθήμενων, κάνετε την κράτησή σας τηλεφωνικά. Τηλ.κρατήσεων 2310 533533.

Ο Σωκράτης Μάλαμας θα επισκευθεί την Θεσσαλονίκη και το Fix Factory of Sound για 3 μοναδικές συναυλίες, τα Σάββατα 26 Νοεμβρίου, 3 και 10 Δεκεμβρίου. Έναρξη στις 21:00. Προπώληση από 11 ευρώ.

Advertisements