Αν ο καφές με την παρέα έγινε βαρετός, αν η ρουτίνα σε έχει κουράσει και ψάχνεις έναν τρόπο να «ανάψουν» τα αίματα, τότε δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο. Στο Adventure Paintball η αδρεναλίνη θα χτυπήσει κόκκινο!

Το Adventure paintball είναι ένα πεδίο paintball στη περιοχή του Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης, εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο ή λεωφορείο. Στις ειδικά διαμορφωμένες του πίστες μπορείς εσύ και η παρέα σου να ζήσετε την μοναδική εμπειρία του paintball ή να αποδράσετε από την καθημερινότητα παρακολουθώντας το άθλημα και πίνοντας τον καφέ ή το αναψυκτικό σας μακρυά από το θόρυβο της πόλης.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το paintball είναι μία διασκεδαστική και γεμάτη αδρεναλίνη δραστηριότητα. Άθληση, στρατηγική, γέλιο, δράση και ομαδικότητα καθιστούν το paintball μια ανεπανάληπτη εμπειρία που κανείς δεν πρέπει να χάσει. Στο Adventure paintball μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις πίστες. Την πίστα Barracks με Urban περιβάλλον, κατεστραμμένα οχήματα και χαλάσματα, την πίστα Aqaba Desert εμπνευσμένη από τις ερήμους της μέσης ανατολής, ή τέλος την αγωνιστική πίστα speedball με φουσκωτά εμπόδια.

Μέχρι τώρα μπορούσαν να απολαύσουν το paintball μόνο παιδιά ηλικίας άνω των 13 ετών. Πλέον, με τον καινούριο μας εξοπλισμό, παιδιά ηλικίας 8~12 ετών μπορούν να δοκιμάσουν μία αξέχαστη εμπειρία paintball. Το Adventure Paintball με παρουσία πολλών ετών στη πόλη της Θεσσαλονίκης, προσφέρει μια νέα μορφή διασκέδασης που γυμνάζει και ξετρελαίνει τα παιδιά. Κλείστε ένα ραντεβού, είτε για παιδικό πάρτυ είτε για ένα απλό παιχνίδι με την παρέα τους και απολαύστε το ρόφημά σας, όσο εμείς αναλαμβάνουμε την διασκέδασή τους.

Το Adventure Paintball σας προσφέρει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, μια νέα μορφή διασκέδασης και άθλησης, τα pedal go kart. Το πεταλοκίνητο Go Kart μπορείτε να το απολαύσετε είτε μεμονωμένα είτε σαν επιπλέον δραστηριότητα στο παιδικό πάρτυ paintball. Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να συναγωνιστούν και να αθληθούν μέσω των ποδηλατοκίνητων καρτ, στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα μας.

Το ADVENTURE PAINTBALL βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Mediterranean Cosmos. Απέχουμε μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το ΙΚΕΑ και το Mediterranean cosmos.

Υπάρχουν δύο πακέτα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, στα 20 και 30 ευρώ το άτομο (ανάλογα με την περίοδο οι τιμές πέφτουν σε 15 και 25 ευρώ το άτομο).
Ατομικό Go-Kart (χρήση της πίστας για 15 λεπτά): 5€

ΠΑΙΔΙΚΟ PAINTBALL & ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ PAINTBALL

Ατομικό Paintball (Σκοποβολή για παιδιά κάτω των 12 ετών, 50 χρωμόσφαιρες, διάρκεια ~15 λεπτά): 5€/άτομο
Προσθήκη δραστηριότητας πεταλοκίνητου Go-Kart στο παιδικό Paintball ή στο πάρτυ Paintball: 2€/άτομο
Παιδικό paintball και πάρτυ Paintball (ελάχιστος αριθμός παιδιών: 8): 15€/άτομο

Αυτή τη περίοδο υπάρχει προσφορά για το παιδικό paintball και το παιδικό πάρτυ paintball και το κόστος συμμετοχής είναι:
– Δευτέρα έως και Πέμπτη: 10€/άτομο (έκπτωση -33%)
– Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή: 12€/άτομο (έκπτωση -20%)

Junior Ακαδημία Paintball: 20€ συνδρομή το μήνα και 10€ ανά μάθημα (συμπεριλαμβάνει εξοπλισμό και χρωμόσφαιρες)

Senior Ακαδημία Paintball: 20€ συνδρομή το μήνα και 15€ ανά μάθημα (συμπεριλαμβάνει εξοπλισμό και χρωμόσφαιρες)

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ

– Καφές – ροφήματα(φραπέ, ελληνικός, espresso, cappuccino, freddo, γαλλικός, σοκολάτα): 1,50€
– Αναψυκτικά, χυμοί, τσάι: 1,00€
– Νερό 500ml: 0,50€
– Energy Drink: 2,00€
– Μπύρα 330ml: 2,00€
– Κρασί 187ml: 3,50€

12ο χλμ Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, Θέρμη. Τηλ: 6985579916, 6985579917. http://www.adventurepaintball.gr.

 

Είσαι λάτρης της περιπέτειας; Εδώ θα βρεις μοναδικές προσφορές για extreme sports, mystery rooms κα. δραστηριότητες για εσένα και την παρέα.

Advertisements