Ακολούθησε, τα 7 βήματα της RRmotion που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Γίνε επαγγελματίας με μέλλον, κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου!

Εκπαιδεύσου, σε ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα σπουδών, με την απαραίτητη καθοδήγηση στην ειδικότητα που σου ταιριάζει, συνθέτοντας το ιδανικό επαγγελματικό προφίλ για τον τομέα του Spa & Wellness.

Βρες τη δική σου θέση στον κόσμο του τουρισμού ακολουθώντας το επάγγελμα του Spa Therapist. Το γραφείο σταδιοδρομίας της RRmotion εγγυάται την άμεση απορρόφηση σου στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Η Release and Relax Motion αποτελεί μία νέα πρόταση στις σχολές μασάζ. Δημιουργήθηκε από τους φυσικοθεραπευτές Δημήτρη Καραμήτρο και Παναγιώτη Μεγγίσογλου, που ως απόφοιτοι της σχολής Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, εξειδικευμένοι στο Manual Therapy, θέλησαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις όλων όσων επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες στο χώρο της ευεξίας.

Το ετήσιο πρόγραμμα σπουδών για την ειδικότητα Spa Therapist της Release and Relax Motion σου δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια για μία πετυχημένη πορεία στο χώρο της ευεξίας, με ένα πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένο στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς των Spa.

Γίνε Massage Therapist παρακολουθώντας το 9μηνο πρόγραμμα σπουδών της αναγνωρισμένης σχολής μασάζ της RR Motion και αποκτώντας εξειδικευμένη γνώση και πρακτική κατάρτιση για μία πραγματικά επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στο χώρο της ευεξίας.

Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για το χώρο της αισθητικής και του spa, θα τα μάθεις μέσα από τα μαθήματα για την ειδικότητα Beauty Therapist στην RR Motion. Ξεκινώντας άμεσα τις σπουδές μέσα σε μόνο 10 μήνες, μπορείς να πραγματοποιήσεις τα επαγγελματικά σου όνειρα!

Δες εδώ τα τρέχοντα σεμινάρια στην Θεσσαλονίκη.

Δες την επίσημη ιστοσελίδα της RR Motion για περισσότερες πληροφορίες.

 

Advertisements