Το Star pool center βρίσκεται στην περιοχή του Mediterranean Cosmos σε μια έκταση 8,5 στρεμμάτων με 2 πισίνες, αναψυκτήριο, κατάστημα κολυμβητικών ειδών και άνετο ασφαλτοστρωμένο parking.

Οι ιδρυτές του κέντρου είναι άνθρωποι εξειδικευμένοι και αναγνωρισμένοι στον κλάδο της κολύμβησης, με πολυετή πείρα στο χώρο, γεμάτοι πάθος και αγάπη για το έργο τους.

Στο κολυμβητικό κέντρο, Star Pool Center, υπάρχουν προγράμματα για βρέφη, παιδιά και ενήλικες, αυτό όμως που κάνει την διαφορά είναι ότι οι ίδιοι οι ιδρυτές παρέχουν τις υπηρεσίες τους μαζί με αναγνωρισμένους και έμπειρους προπονητές κολύμβησης με εξειδίκευση στις Ακαδημίες κολύμβησης με μεθοδολογία εκμάθησης μοναδική στην Ευρώπη.

Τα διαθέσιμα προγράμματα ενηλίκων απευθύνονται τόσο σε αρχάριους, όσο και σε έμπειρους κολυμβητές, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα προσωπικών μαθημάτων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες του καθενός.

Το πρόγραμμα Ακαδημίες Κολύμβησης προσφέρεται για παιδιά από 3.5 έως 12 χρονών και άνω. Το παιδί ανάλογα με την ηλικία του και την κολυμβητική του ικανότητα κατατάσσεται σε κάποιο από τα παρακάτω τμήματα. Οι προπονήσεις είναι δυο έως τρεις φορές την εβδομάδα ανάλογα με το επίπεδο.

Το STAR POOL CENTER διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα 25 μέτρων, 5 διαδρομών, σταθερή θερμοκρασία νερού 29-30c ,με ανοιγόμενο σκέπαστρο και απολύμανση νερού αποκλειστικά με Όζον και χρήση Η/Υ για τη ρύθμιση του PH. Με τη μέθοδο αυτή τα άτομα με αναπνευστικά προβλήματα, με ευαίσθητο δέρμα ή αλλεργικά στο χημικό χλώριο δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα.

Αν η κολύμβηση είναι το hobbie που προτιμάς, θα χρειαστείς σκουφάκι, σαγιονάρες, μαγιό και ίσως και άλλα αξεσουάρ. Κάνε σύγκριση τιμών και επέλεξε τα ιδανικά για εσένα!

Bodytalk

Cosmossport

Delikaris Sport

Zakcret

Sports Factory

Τέλος, εδώ θα βρεις όλες τις προσφορές για συνδρομές γυμναστηρίου που υπάρχουν αυτό το διάστημα, από 9 ευρώ το μήνα!

Star pool center Thessaloniki

Advertisements