Η ξεχασιάρα Ντόρι θυμάται ότι κάπου στον ωκεανό έχει μια οικογένεια που την αγαπά και την περιμένει. Η επιστροφή στις ρίζες της θα είναι ένα μάθημα ζωής για όλους τους συνοδοιπόρους της. Εσύ θα την ακολουθήσεις;

Δεκατρία χρόνια έχουν περάσει από την επίσκεψη της Pixar στον βυθό του ωκεανού, όπου ο Μάρλιν αναζητούσε τον γιο του Νέμο με τη βοήθεια της Ντόρι. Αυτή τη φορά, η Ντόρι αναζητά τους γονείς της σε μία περιπέτεια που θα την φέρει μακριά από το σπίτι της.

Στους ρόλους που ερμήνευσαν στο «Ψάχνοντας τον Νέμο» επιστρέφουν ο Θοδωρής Αθερίδης και η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Ο πρώτος ερμηνεύει τον Μάρλιν και η δεύτερη την Ντόρι.

Το σίκουελ του «Ψάχνοντας τον Νέμο» έκανε άνοιγμα 130 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ, δείχνοντας ότι όσα χρόνια και αν περάσουν, η ιστορία που έπλασε η Pixar παραμένει κλασική. Για ακόμα μια φορά ταξιδεύουμε στον βυθό, με τους παλιούς και νέους χαρακτήρες να μας χαρίζουν στιγμές γέλιου και συγκίνησης και την Pixar να ανεβάζει τον πήχη στα animation graphics για ακόμη μια φορά.

Η ταινία σέβεται και ακολουθεί πιστά την συνταγή της πρώτης ταινίας, με αποτέλεσμα να μην απογοητεύει τους fans του Nemo, αλλά και όσους δεν είχαν δει την πρώτη ταινία με το μικρό ψάρι κλόουν. Από μόνη της δεν θα αποτελέσει μια αξιομνημόνευτη ταινία, αλλά ένα αξιοπρεπέστατο sequel, που απλά μας χαρίζει μια νέα περιπέτεια με τους αγαπημένους μας χαρακτήρες.

Κλείσε το εισιτήριό σου γι’αυτήν και άλλες ταινίες, από 4 ευρώ το άτομο, εδώ!

Advertisements