Πόσες φορές δεν είδες δύτες να βουτάνε στα σμαραγδένια νερά της θάλασσας και να εξερευνούν τον βυθό, κάνοντας παρέα με πολύχρωμα ψάρια και άλλα θαλάσσια πλάσματα; Και όλα αυτά σε κάποιον κόλπο του Ειρηνικού ή του Ατλαντικού, σε μακρινούς προορισμούς. Ε όχι λοιπόν, δεν είναι ανάγκη να ταξιδέψεις τόσο μακριά. Αρκεί να πας στην Χαλκιδική, γιατί όπως όλοι ξέρουμε…σαν την Χαλκιδική δεν έχει!

Στο Νέο Μαρμαρά

Το Ocean Diving Center δημιουργήθηκε από ανθρώπους που λατρεύουν να καταδύονται και να μεταδίδουν σε όποιον έχουν γύρω τους αυτό το πάθος. Ο στόχος τους είναι να κάνουν την κατάδυση προσιτή σε όλους, με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, είτε πρόκειται για την παροχή εκπαίδευσης σε νέους και παλιούς δύτες, είτε πρόκειται για συνοδεία ήδη πιστοποιημένων αυτοδυτών σε εκδρομές εντός και εκτός Ελλάδας.Προσφέρουν γνώση, ευγένεια, ασφάλεια, ποιοτικό εξοπλισμό, άνετα σκάφη, χρηστικές εγκαταστάσεις.

Η παραλία της Λαγόμανδρας είναι ένας επίγειος Παράδεισος, που βρίσκεται ανάμεσα από το Νέο Μαρμαρά και τη Νικήτη. Δίπλα ακριβώς στην παραλία, υπάρχει ένα πευκόδασος, το οποίο προσδίδει μια ανακούφιση δροσιάς και φυσικού πλούτου. Η παραλία είναι χωρισμένη σε δύο τμήματα, και χωρίζεται από ένα μικρό ακρωτήρι. Το βόρειο τμήμα της παραλίας, είναι πιο οργανωμένο, με ξαπλώστρες και ομπρέλες για τους επισκέπτες, καθώς και με Beach Bar, στο οποίο μπορείτε να ξεδιψάσετε κατά τη διάρκεια του θαλάσσιου μπάνιου σας. Στο νότιο τμήμα, μπορείτε να απολαύσετε με μεγαλύτερη άνεση τα θαλάσσια σπορ και λιγότερο τη διασκέδασή σας. Παρόλα αυτά, όλη η παραλία στολίζεται από την ψιλή χρυσή άμμο, ενώ τα νερά της είναι πεντακάθαρα και καθρεφτίζουν το βυθό της θάλασσας.

Στη Σιθωνία

Το NGUE Diving Group είναι ένα οργανωμένο group δραστηριοτήτων που σχετίζονται αποκλειστικά με την αυτόνομη κατάδυση και το υδάτινο περιβάλλον.Την ομάδα ενώνει ένας κοινός στόχος και ένα κοινό όραμα, «περισσότεροι δύτες να καταδύονται συχνότερα, με περισσότερη ασφάλεια και με περισσότερη ευχαρίστηση, σε καλύτερα υδάτινα περιβάλλοντα».

Η Σχολή Εκμάθησης Καταδύσεων NGUE έχει όλα τα προβλεπόμενα από το Νόμο στοιχεία (άδεια από την Λιμενική Αστυνομία, Αριθμό Μητρώου Παροχέα Καταδύσεων Αναψυχής κλπ).

Στις Νέες Φώκιες

Πως θα ήταν να αναπνέεις κάτω από το νερό και να συμπεριφέρεσαι σαν ψάρι; Αν πάντα επιθυμούσες να δοκιμάσεις την αίσθηση αυτή, κάνοντας αυτόνομη κατάδυση, ελεύθερη κατάδυση ή κατάδυση επιφανείας, τότε τα προγράμματα της PADI είναι η ευκαιρία που περίμενες! Νιώσε την πρωτόγνωρη συγκίνηση της κατάδυσης, άνετα, εύκολα και με ασφάλεια είτε στην πισίνα, είτε στην ανοικτή θάλασσα. Το υπερσύγχρονο καταδυτικό κέντρο SLDC PADI θα σε βοηθήσει να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα!

Δωρεάν παροχή του απαραίτητου εξοπλισμού
Δωρεάν μετακίνηση από και προς το σημείο της κατάδυσης
Έμπειροι και πιστοποιημένοι εκπαιδευτές της PADI
Προγράμματα αρχαρίων και έμπειρων δυτών
Προγράμματα απόκτησης πιστοποιητικού PADI (σε όλες τις βαθμίδες και τα επίπεδα)

Μη χάνεις χρόνο! Διάλεξε το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα, αφού δεις το πλήρες πακέτο παροχών που προσφέρει η κάθε εταιρεία, καθώς και το κόστος, κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements