Ο Kabamaru Igano είναι από τις πλέον αναγνωρίσιμες μορφές anime στην Ελλάδα! Όλοι όσοι ήμασταν παιδιά τις δεκαετίες ’80 και ’90 τον αγαπήσαμε και συνεχίζουμε να γελάμε όταν το βλέπουμε μέχρι και σήμερα! Ο αγαπημένος μας ήρωας επιστρέφει μετά από 30 και πλέον χρόνια απουσία και μια πρώτη γεύση θα έχουμε την χαρά να πάρουμε στην Θεσσαλονίκη!

Στις 23 Οκτωβρίου 2016 έρχεται σε manga αυτήν την φορά το sequel με τον τίτλο Igano Kabamaru Sorikara από την δημιουργό του original έργου Yu Azuki. Δεν γίνεται να μην γιορτάσουμε την επιστροφή του αγαπημένου μας ninja με ένα special preview του νέου manga αποκλειστικά στο RUN Thessaloniki IV: AnimeCon (μάθε εδώ πότε και που θα γίνει), καθώς επίσης και την προβολή του πρώτου επεισοδίου της anime σειράς Igano Kabamaru στα Ελληνικά μέσα στον χώρο της έκθεσης!

Ας φωνάξουμε όλοι μαζί ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ!!!!!

Ο Καμπαμαρού (ιαπωνικά: 伊賀野カバ丸, προφορά στα ελληνικά: Ίγκανο Καμπαμαρού, κυριολεκτικά: Στόμα Ιπποποτάμου της Ίγκα) είναι μια σειρά ανιμέ και μάνγκα. Αρχικά κυκλοφόρησε σε βιντεοκασέτες VHS. Μετά προβλήθηκε σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και αργότερα μέσα από την συχνότητα του Junior’s Tv. Η σειρά προβλήθηκε εκτός από την Ελλάδα και στην Κύπρο, Γαλλία και Ιταλία.

Υπόθεση

Ο Καμπαμαρού είναι ένας νίντζα, ο οποίος, όταν πεθαίνει ο παππούς του Σάιζο, πηγαίνει στο Τόκιο να ζήσει με την γιαγιά του (δεν είναι πραγματική γιαγιά του, αλλά μία γυναίκα που ήταν πολύ ερωτευμένη όταν ήταν νέα με τον παππού του Καμπαμαρού). Εκεί θα συναντήσει την μοναδική εγγονή της γιαγιάς, θα παλέψει εναντίον του αντίπαλου σχολείου, θα τρέξει σε μαραθώνιο, θα σώσει τον Ινοκίσι, τον φίλο του το αγριογούρουνο από το βουνό, το οποίο το είχαν σε έναν ζωολογικό κήπο στο Τόκιο, θα υποστεί βασανιστήρια από την χοντρή νοσοκόμα και άλλα.

Advertisements