Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα μπορέσουν οι Θεσσαλονικείς να ταξιδέψουν προς τα νησιά των Σποράδων απευθείας από το λιμάνι της πόλης.

Τα δρομολόγια που θα πραγματοποιηθούν κατά τους θερινούς μήνες με προορισμό τα νησιά Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο, θα εκτελούνται με ταχύπλοο καταμαράν «FlyingCat4» χωρητικότητας 440 ατόμων, της Hellenic Seaways από τις 2  Ιουνίου έως τις 10  Σεπτεμβρίου 2017.

Θα πραγματοποιείται ένα δρομολόγιο καθημερινά,  με προορισμό Θεσσαλονίκη – Σκιάθο – Σκόπελο – Αλόννησο, από τις 2 Ιουνίου 2017. Έως τις 29 Ιουνίου θα εκτελούνται πέντε δρομολόγια την εβδομάδα – εκτός Τρίτης και Τετάρτης – ενώ από τις 30 Ιουνίου και έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2017, τα δρομολόγια θα εκτελούνται καθημερινά, με ώρα αναχώρησης 10.00 και επιστροφή στις 18.40, ενώ η διάρκεια των διαδρομών ορίζεται στις 3, 3,5 και 4 ώρες ανάλογα με τον προορισμό.

Οι τιμές ορίζονται σε 59€ ανά διαδρομή, 100€ με επιστροφή. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα εκπτωτικών έως και 50% εισιτηρίων  για φοιτητές, πολυτέκνους και παιδιά καθώς και πολλά πακέτα προσφορών, ενώ ισχύει και για φέτος το πρόγραμμα της Cosmote «Deals For You»,  που παρέχει δωρεάν επιστροφή και σε περιορισμένο αριθμό επιβατών, εκπτωτικά εισιτήρια στην τιμή των 22€».

Εδώ μπορείς να δεις τα δρομολόγια και να κλείσεις το εισιτήριό σου.

Κλείσε τώρα το εισιτήριό σου με COSMOTE DEALS for YOU και κέρδισε δώρο την επιστροφή σου!

Advertisements