Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα των Αδέσποτων Ζώων στις 4 Απριλίου 2016, ο δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας διοργανώνουν ένα πρωτότυπο αγώνα δρόμου, με τίτλο «ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ».

Οι συμμετέχοντες καλούνται να τρέξουν στην περιοχή «Αλώνια» του Ωραιοκάστρου, μια απόσταση 1.600 μέτρων μαζί με το σκύλο τους! Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Ο αγώνας χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: α) Μεγαλόσωμα ζώα βάρους μεγαλύτερου των 25 κιλών, β) Ζώα μεσαίου μεγέθους βάρους 10-25 κιλά και γ)Ζώα βάρους μικρότερου των 10 κιλών.

Κάντε κλικ εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου και ώρα 10:00 π.μ. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι έγκυρες μέχρι την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016.

Πληροφορίες σχετικές με την εκδήλωση στη σελίδα του Facebook: Τρέχω με το σκύλο μου.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων υπέρ των αδέσποτων της περιοχής του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου. Τα χρήματα που θα μαζευτούν από της χορηγίες θα αξιοποιηθούν σε στειρώσεις, εμβόλια, καθώς και φάρμακα για άρρωστα αδέσποτα. Ταυτόχρονα θα αγοραστεί τροφή για την τακτική σίτισή τους.

Advertisements