Στο εμπορικό κέντρο της Σοφούλη άνοιξε εδώ και λίγο καιρό ένα μικρό εργαστήρι που δημιουργεί ιδιαίτερα γλυκίσματα. Τι το ιδιαίτερο έχουν; Είναι πραγματικά έργα τέχνης!

Σε μια μικρή βιτρίνα οι ήρωες της Disney συναντούν τις διάσημες τσάντες της Luis Vuitton, τον δικέφαλο αετό του ΠΑΟΚ, τα Minions και μια παρέα από κουκουβάγιες. Αλλά δεν πρόκειται για παιχνίδια ή διακοσμητικά, είναι γλυκά και ό,τι βρίσκεται επάνω τους μπορεί να καταναλωθεί άφοβα. Η αλήθεια βέβαια είναι πως κάτι τόσο όμορφο, αν και εξαιρετικά γευστικό, το τρως με μισή καρδιά.

Η Κατερίνα είναι μια ζαχαροπλάστης-διακοσμήτρια. Καθημερινά διοχετεύει το ταλέντο και την αστείρευτη φαντασία της στα γλυκά της, διαμορφώνοντας τις τούρτες, τα cupcakes, τα μπισκότα και τα cake pops σε ό,τι της ζητηθεί (το pinterest αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους πελάτες και πονοκέφαλο για την ίδια).

Η αγάπη της Κατερίνας γι’αυτό που κάνει φαίνεται από την έμφαση που δίνει στην λεπτομέρεια. Η κάθε «αποστολή» που αναλαμβάνει αποτελεί μια πρόκληση για την ίδια, αλλά το τελικό αποτέλεσμα γίνεται πάντα με μεράκι. Μικρά γλυπτά, περίτεχνα σκαλίσματα, πλούσια χρώματα αποτελούν τα στοιχεία που κάνουν τα γλυκά της να ξεχωρίζουν.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Έχοντας περάσει από άλλα επαγγέλματα και άλλες χώρες η Κατερίνα βρήκε αυτό που την κάνει να χαμογελά και προσφέρει και σε εμάς τους υπόλοιπους λόγους για να το κάνουμε. Αναλαμβάνει να διακοσμήσει τα γλυκά που θέλεις για γενέθλια, κοινωνικές εκδηλώσεις, parties κα. με το θέμα που θα επιλέξεις, αρκεί να ενημερωθεί έγκαιρα. Μπορείς να περάσεις καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα για να βρείτε μαζί το ιδανικό γλυκό και το ιδανικό θέμα για εσένα!

Τηλ. 2314 024916. Επίσημη σελίδα Facebook.

Αν τώρα σου άνοιξε η ώρα για γλυκό, εδώ μπορείς να βρεις τις προσφορές των ζαχαροπλαστείων της πόλης!

 

Advertisements