Με την τιμή της βενζίνης να έχει φτάσει στα ύψη και τον αριθμό των διοδίων συνεχώς να αυξάνεται, το τρένο παραμένει μια από τις οικονομικότερες επιλογές μετακίνησης. Πως μπορείς όμως να εξασφαλίσεις σίγουρα τα πιο φθηνά εισιτήρια;

Mπορείς να γίνεις μέλος του TrainoseRewards. Έτσι κάθε εισιτήριο που αγοράζεις θα μετατρέπεται σε πόντους που μπορείς να εξαργυρώσεις σε μια σειρά από παροχές, όπως:

  • Ένα επόμενο εισιτήριο με μειωμένη τιμή, ή ακόμη και ένα ταξίδι δωρεάν
  • Αναβάθμιση θέσης στο ταξίδι σου, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα
  • Προνομιακή προσβαση σε προσφερομενες υπηρεσιες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ, γεύμα, κ.α.)
  • Προνομιακές τιμές στις θεματικές εκδρομές
  • Σημαντικές εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, εστιατόρια, μουσεία, θέατρα κλπ) και άλλα πολλά προνόμια που θα ανακοινώνονται από το TrainoseRewards news, αποκλειστικά για τα μέλη.

Πάντως πρέπει να ξέρεις πως:

Η δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου για μία αμαξοστοιχία σταματά 24 ώρες πριν την αναχώρηση της από τον αρχικό της σταθμό (σταθμό αφετηρίας).

Για να εκδόσεις ηλεκτρονικό εισιτήριο, είναι απαιτούμενο να υπάρχει τουλάχιστον μία κράτηση θέσης σε κάποιο σκέλος του ταξιδιού (μετάβαση ή επιστροφή, αν υπάρχει), για κάθε άτομο που ταξιδεύει.

Η αγορά ηλεκτρονικών εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον ηλεκτρονικό δικτυακό ιστοτόπο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. Το δικαίωμα αυτό δεν έχει εκχωρηθεί από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. σε άλλο φορέα ή εταιρεία. Εφιστάται η προσοχή των επιβατών ότι η αγορά ηλεκτρονικών εισιτηρίων από άλλο δικτυακό ιστοτόπο, εκτός της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., θα γίνεται με δική τους ευθύνη και δεν θα αναγνωρίζεται από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. σε περίπτωση προβλημάτων οιαδήποτε ευθύνη της.

Γίνε σήμερα μέλος κάνοντας κλικ εδώ.

Τελευταία ενημέρωση

Σύμφωνα με απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι διαδικτυακές προσφορές 9, 19 και 29 ευρώ για το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη δεν είναι πλέον διαθέσιμες. Καταργούνται, επίσης, οι ειδικές προσφορές σε εισιτήρια μετ’ επιστροφής των 20 και 25 ευρώ για σχολικές εκδρομές, καθώς και οι ειδικές προσφορές για μετακινήσεις αθλητικών ομάδων με τιμές 25, 30 και 35 ευρώ. Σύμφωνα με πηγές της εταιρείας, τα οικονομικά εισιτήρια αποσύρθηκαν προκειμένου να ετοιμαστεί νέο βελτιωμένο πακέτο.

Σε ενδιαφέρουν μήπως τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Εδώ και εδώ θα βρεις εισιτήρια για πτήσεις εσωτερικού, από 19 ευρώ!

Advertisements