Η αυστριακή αλυσίδα πολυκινηματογράφων Cineplexx εγκαινίασε 8 νέες κινηματογραφικές αίθουσες στο One Salonica Outlet Mall, όλες με 3D τεχνολογία και υψηλές προδιαγραφές εικόνας και ήχου. Τι διαφορετικό έχει να προσφέρει στους σινεφίλ της Θεσσαλονίκης;

Αρχικά με το νέο σύστημα προσέλευσης μαζί με το εισιτήριό σου, παίρνεις το popcorn και το αναψυκτικό της επιλογής σου, ενώ ισχύουν πολλές προσφορές για μικρούς και μεγάλους, μέλη και μη του Loyalty club.

Η εταιρεία Cineplexx μετρά πάνω από μισό αιώνα ζωής, με πάνω από 10,5 εκατομμύρια θεατές ετησίως στα πάνω από 42 εγκαταστάσεις της σε Σκόπια, Αλβανία, Ιταλία, Κροατία, Σλοβενία, Σερβία, Μαυροβούνιο και πλέον και στην Ελλάδα.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΕΜΠΤΗ
(Έκτπωση €1,00 για προβολές που αρχίζουν ως τις 19:00)
7,50

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
(Έκτπωση €1,00 για προβολές που αρχίζουν ως τις 19:00 – *Δεν ισχύει για Σάββατο-Κυριακή)
8,00

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ
(Έκτπωση €1,00 για προβολές που αρχίζουν ως τις 19:00)
6,50

REALD 3D
(Επιπλέον χρέωση επί της οποιασδήποτε κανονικής τιμής)
2,00

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ
(Όλες τις ημέρες)
6,00

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ‘STUDENT LIFE @ CINEPLEXX!’ΠΡΟΣΦΟΡΑ ‘STUDENT LIFE @ CINEPLEXX!’

Όλες τις ημέρες. Ισχύει για φοιτητές. Η προσφορά καλύπτει την ταυτόχρονη αγορά των ακόλουθων προϊόντων: 1 Κινημ. Εισιτήριο, 1 Coca-Cola (0,4L), 1 μικρό popcorn. Όσοι πελάτες δεν επιθυμούν Coca-Cola, μπορούν να επιλέξουν ίση ποσότητα κάποιου άλλου αναψυκτικού (Coca-Cola Light, Fanta, ή Sprite). Η προσφορά ισχύει και για προβολές 3D, με επιπλέον χρέωση 2€. Η προσφορά είναι ατομική, και ισχύει για φοιτητές/τριες κάθε εκπαιδ. ιδρύματος μεταλυκειακής εκπαίδευσης· δημόσιου ή ιδιωτικού, της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Για τη διεκδίκηση της προσφοράς, απαιτείται επίδειξη φοιτητικής/ού ταυτότητας/πάσου στα ταμεία. Οι φοιτητικές παροχές υποστηρίζονται από το online σύστημα κρατήσεων· ανεξαρτήτως της τιμής που εμφανίζεται online στη διαδικασία της κράτησης: Εφόσον οι πελάτες πληρούν τις προϋποθέσεις για τις φοιτητικές παροχές, θα διεκδικούν την αντίστοιχη έκπτωση κατά την προσέλευση τους στα ταμεία. 8,00 ευρώ.

COUPLES NIGHT
(Κάθε Τρίτη. Ισχύει από 2 άτομα και πάνω)
4,00

GIRLS NIGHT OUT
(Κάθε Τετάρτη-Για γυναίκες. Ισχύει από 2 άτομα και πάνω)
4,00

ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
(Ως 12 ετών)
5,00

ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ
(Ως 12 ετών)
6,00

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ
(Όλες τις ημέρες. Ελάχιστος αριθμός ατόμων 3)
5,00

ΑΜΕΑ
4,00

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ‘MONDAYS ARE STILL COOL!’

‘Κάθε Δευτέρα. Ισχύει για όλους. Η προσφορά (αναγραφόμενη τιμή εισιτηρίου στα δεξιά) ισχύει για ηλικίες 14 και άνω. Ισχύει και για 3D προβολές, με επιπλέον χρέωση €2 στην τιμή εισιτηρίου. Δεν ισχύει σε επίσημες αργίες. Υποστηρίζεται από το online σύστημα κρατήσεων μας· ανεξαρτήτως της τιμής που εμφανίζεται online στη διαδικασία της κράτησης: Εφόσον οι πελάτες πληρούν τις προϋποθέσεις της προσφοράς, θα διεκδικούν την έκπτωση κατά την προσέλευση τους στα ταμεία. O πελάτης θα πρέπει να δείξει την Cineplexx Bonus Card για να λάβει την προσφορά. Όσοι πελάτες έρθουν Δευτέρα στα Cineplexx δίχως να είναι κάτοχοι της συγκεκριμένης κάρτας, μπορούν και πάλι να διεκδικήσουν αμέσως την προσφορά – εφόσον εκδώσουν την κάρτα στα ταμεία μας. Η έκδοση και διατήρηση της κάρτας είναι εντελώς δωρεάν. Δεν απαιτείται φόρτιση της κάρτας για τη διεκδίκηση της προσφοράς. Η τιμή της προσφοράς δεν υποστηρίζεται από το online σύστημα αγοράς μας· για τη διεκδίκηση της προσφοράς, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε την αγορά απευθείας στα ταμεία. 5,00 ευρώ.

Δες εδώ το πρόγραμμα προβολών.

Τι είναι το Cineplexx Day;

Τον Οκτώβριο του 2016, καθιερώθηκε ως το Mεγαλύτερο Kινηματογραφικό Event της Χρονιάς. Φέτος, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017, επιστρέφει! Όλα τα εισιτήρια θα κοστίζουν μόνο 2 ευρώ! Οι προαγορές ξεκινάνε από 10 Οκτωβρίου. Την ημέρα του event τα ταμεία θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί, ενώ oι προβολές του Cineplexx Day 2017 θα ξεκινήσουν μισή ώρα μετά (11:30). Για περισσότερες πληροφορίες και προαγορές: http://www.cineplexx.gr.

CINEPLEXX BONUS CARD

Κάθε φορά που επισκέπτεσαι τον κινηματογράφο κερδίζεις περισσότερα! Για κάθε € 0,10 που ξοδεύεις στα ταμεία, στα προϊόντα κυλικείου ή όταν αγοράζεις εισιτήρια online, θα κερδίζεις έναν bonus πόντο. Μπορείς να εξαργυρώνεις τους bonus πόντους για μοναδικά δώρα. Όταν φορτίζεις την κάρτα σου με τουλάχιστον € 35,00 θα κερδίζεις έκπτωση έως 15% στην αγορά εισιτηρίων!

Δες εδώ αναλυτικά όλα τα προνόμια και τις εκπτώσεις που μπορείς να απολαμβάνεις.

Φανατικός σινεφίλ; Κλείσε εδώ το εισιτήριό σου με έκπτωση έως και 50% για τις ταινίες που προβάλλονται στις αίθουσες της πόλης. Κλικ εδώ και καλή προβολή!

Advertisements