Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK άνοιξε το τρίτο της κατάστημα στην Ελλάδα, στην Θεσσαλονίκη, με βάση το πενταετές πλάνο που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.

Μετά την Αθήνα και τη Λάρισα ήρθε η σειρά της Θεσσαλονίκης να αποκτήσει το δικό της κατάστημα JYSK. Ένα μήνα μετά τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της εταιρείας στην Ελλάδα, τα πρώτα δείγματα είναι εξαιρετικά, καθώς η πρόταση της JYSK είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Η JYSK είναι μια Δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων που εμπορεύεται είδη για το σπίτι και ετοιμάζεται να ανοίξει το τρίτο της κατάστημα στην Ελλάδα συνεχίζοντας σταθερά τα πλάνα επέκτασής της. Η εταιρεία ανήκει στον ιδρυτή της Lars Larsen, που άνοιξε το πρώτο κατάστημα JYSK στο Aarhus της Δανίας το 1979, και από τότε η JYSK μεγάλωσε τόσο ώστε να γίνει ένας παγκόσμιος όμιλος με πάνω από 2,275 καταστήματα σε 39 χώρες.

Τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στο Εμπορικό Πάρκο Florida 1 στην Πυλαία, έγιναν Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, στις 9 π.μ., και την κορδέλα έκοψε ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη κύριος Ιγνάτιος Καϊτετζίδης.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί η ARLA και το LURPAK προσέφεραν πρωινό με άρωμα και γεύση Δανίας και παγωμένο καφέ STARBUCKS ενώ από τις 10 έως τις 13 ο Ερωτικός 98,4 θα εξέπεμψε ζωντανά από το κατάστημα της JYSK.

Μια Σκανδιναβική προσφορά

Η JYSK προσδοκά να προσφέρει στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και τις καλύτερες συμβουλές, αλλά και μια σπουδαία Σκανδιναβική προσφορά.

«Έχουμε πάρα πολλά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, και αυτό μας επιτρέπει να αγοράζουμε σε τόσο μεγάλες ποσότητες ώστε να έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας μια σπουδαία προσφορά. Η JYSK προσφέρει μια Σκανδιναβική γκάμα προϊόντων, αλλά έχουμε προσέξει ώστε να προσαρμόσουμε τον κατάλογό μας έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των Ελλήνων πελατών μας» τονίζει ο κύριος Sandor Szimeiszter, Country Manager της JYSK στην Ελλάδα.

Το άνοιγμα ακόμα περισσότερων Ελληνικών καταστημάτων είναι ήδη στο πρόγραμμα και στις 26 Νοεμβρίου θα κάνει εγκαίνια το τέταρτο κατάστημα της JYSK στην Ελλάδα και το δεύτερο στην Αθήνα, στην περιοχή του Ελληνικού.

Οι ρίζες της JYSK Group βρίσκονται στην Σκανδιναβία: Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στην Δανία το 1979, και σήμερα η JYSK Group διαθέτει πάνω από 2,275 καταστήματα και 19,000 υπαλλήλους σε 39 χώρες. Στη Γερμανία και την Αυστρία, η εταιρεία λειτουργεί με το όνομα ‘Dänisches Bettenlager,’ και είναι απλά γνωστή ως ‘JYSK’ στον υπόλοιπο κόσμο. Σκοπός της JYSK Group είναι να δώσει σε όλους μια σπουδαία προσφορά και να ανοίξει καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Ο Lars Larsen, ιδιοκτήτης και ιδρυτής της JYSK Group, είναι επίσης και ιδιοκτήτης των αλυσίδων καταστημάτων επίπλων Bolia.com, IDEmøbler και ILVA – όπως επίσης και αρκετών ακόμα εταιρειών. Ο συνολικός τζίρος της LARS LARSEN GROUP είναι 3.1 δις. Ευρώ.

Advertisements