Αν βρέθηκες την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 στην Καλαμαριά, αποκλείεται να μην είδες έστω και έναν άνθρωπο ντυμένο στα λευκά και γεμάτο χρώματα. Όλοι (μα όλοι) έδωσαν ραντεβού στο στρατόπεδο Κόδρα και όσοι δεν είχαν ιδέα τι γινόταν, ρωτούσαν για να μάθουν!

Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται από νωρίς έξω από το στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά. Το λεωφορείο ν.5 του ΟΑΣΘ άδειαζε κάθε φορά δεκάδες άτομα, τα οποία είχαν όλα τον ίδιο προορισμό. Ακόμα και οι ίδιοι οι διοργανωτές δεν περίμεναν τόσο μεγάλη συμμετοχή, κάτι που το είχαν ανακοινώσει και στην επίσημη εκδήλωση της 4ης ημέρας με τα χρώματα στο facebook. Ζήτησαν εξ αρχής την υπομονή μας και έδωσαν οδηγίες προς αποφυγή κάθε απροόπτου.

Παρόλα αυτά η προσέλευση ήταν τόσο μεγάλη και η αναμονή για να μπεις μέσα στον χώρο της εκδήλωσης ακόμα μεγαλύτερη. Τα μέτρα ασφαλείας δεν επαρκούσαν, οι προμήθειες με νερό και τρόφιμα αποδείχθηκαν ελάχιστες για το πλήθος που βρέθηκε εκεί (ακόμα και τα περιφερειακά περίπτερα και ψιλικατζίδικα άδειασαν από νερά και μπύρες), αλλά αν υπήρχε κάτι σε αφθονία αυτό ήταν τα χρώματα. Όλοι γεμίσαμε από χρώματα και θετική διάθεση!

Ροζ, κίτρινο, πράσινο, μπλε, κάθε λογής χρώμα γέμιζε ένα πλαστικό σακουλάκι που περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να ανοίξει και να αλλάξει μορφή τον στόχο του.

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Άτομα κάθε ηλικίας έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, ενώ γνωστοί djs ανέλαβαν δώσουν ρυθμό στο ξεφάντωμα που μέχρι και τώρα δεν έχει τελειώσει.

Όσοι έμειναν σπίτι έχασαν, αλλά μπορούν να περιμένουν έως του χρόνου για να γίνουν ένα με την μεγαλύτερη και πιο χρωματιστή παρέα της πόλης!

Advertisements