Η Νάπολη συναντά την Θεσσαλονίκη και εμείς λέμε Pizza Please, δηλαδή πίτσα παρακαλώ, στο νέο κατάστημα που άνοιξε στην καρδιά της πόλης.

Urban λογική, σπιτική Ναπολιτάνικη συνταγή με τα καλύτερα υλικά από την Ιταλία και την Ελλάδα. Η πίτσα ετοιμάζεται μπροστά στα μάτια σου και  το φιλικό προσωπικό είναι εκεί έτοιμο να απαντήσει σε όλες σου τις ερωτήσεις. Η πίτσα διατίθεται σε δύο μεγέθη, όχι σε ατομικά κομμάτια.

Η ζύμη ωριμάζει πάντα για πάνω από 12 ώρες και έτσι δεν ωριμάζει στο στομάχι σου. Ψήνεται με τον παραδοσιακό Ναπολιτάνικο τρόπο στο ξυλόφουρνο που καίει Ελληνικά ξύλα οξιάς και η θερμοκρασία του μπορεί να φτάσει τους 500 βαθμούς Κελσίου.

12 διαφορετικές προτάσεις πίτσας σε περιμένουν να τις δοκιμάσεις. Εμείς τολμήσαμε να δοκιμάσουμε την καυτερή diavola (όνομα και πράγμα) σε κανονικό μέγεθος, ενώ πήραμε για το σπίτι την οικογενειακή Primavera. Δροσερή όπως η Άνοιξη με την φρέσκια ρόκα και το προσούτο, μας έπεισε να επισκεφθούμε ξανά το κατάστημα στην Γεωργίου Σταύρου 9 (Αγίας Σοφίας) και να πούμε Pizza Please!

Αν τώρα σου άνοιξε η όρεξη εδώ μπορείς να βρεις τις προσφορές των εστιατορίων της πόλης!

 

Advertisements