Πόσες φορές δεν βρέθηκες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αναζητώντας κάτι να τσιμπήσεις χωρίς να φορτωθείς περιττές θερμίδες και χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Βρήκαμε την λύση, ώρα να γνωρίσεις το Real fresh!

Σε έναν μικρό χώρο επάνω στην Τσιμισκή (στο ύψος της Γούναρη), βρίσκεται το healthy spot της πόλης μας, που καθημερινά σε περιμένει με μια ποικιλία snacks και ροφημάτων, φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά.

Εκτός από τους καφέδες, το κρύο τσάι και τις γρανίτες που διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία, μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά σου muesli, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με χειροποίητες μπάρες, να χορτάσεις την πείνα σου με μια δροσιστική και πλούσια σαλάτα ή τέλος (το προσωπικό μας αγαπημένο) να απολαύσεις ένα από τα διαθέσιμα αλμυρά ρολίνια με σολομό, γαλοπούλα, ζαμπόν ή κοτόπουλο.Δοκιμάσε το ρολίνι με κοτόπουλο, λάχανο, καρότο, αγγούρι και πράσινο μήλο (η τιμή είναι γύρω στας 2 ευρώ) και συνόδευσέ το με κρύο τσάι.

Το φιλικό του προσωπικό είναι εκεί για να σε βοηθήσει να επιλέξεις και να δημιουργήσεις ακόμα και την δική σου κρέπα, με τα ολόφρεσκα διαθέσιμα υλικά.

Τσιμισκή 114, στο ύψος της Γούναρη.

Αν τώρα σου άνοιξε η όρεξη εδώ μπορείς να βρεις τις προσφορές των εστιατορίων της πόλης!

Advertisements