Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε την λέξη Freud; Η ψυχανάλυση λογικά. Όταν ακούτε όμως Froyd, πρέπει να σκέφτεστε τα καλύτερα cocktails.

Στην μία γωνιά της Καλαποθάκη υπάρχει η γωνιά του φαγητού, στην άλλη υπήρχε η γωνιά του clubbing. Μέχρι που το 2011 ήρθε το Froyd’s για να ταράξει τα νερά της πόλης ως το αποκλειστικό cocktail bar. Πολλά ακολούθησαν, λίγα επιβίωσαν. Γιατί άραγε;

Ξεχωριστός διάκοσμος και εξειδίκευση. Κάθε χρόνο η λίστα ανανεώνεται, με γνωστές συνταγές να διατίθενται σε ενδιαφέρουσες παραλλαγές ή σε μια εξαιρετική γνήσια εκτέλεση. Το κοινό μπορεί να ποικίλει ηλικιακά, αλλά η κοινή τους ανάγκη για μια ποιοτική έξοδο τους οδηγεί στην οδό Καλαποθάκη 3.

Αν οδηγείς προτίμησε τα εξαιρετικά virgin cocktails, αλλιώς δοκίμασε την μεγάλη ποικιλία και μη διστάσεις να ζητήσεις από τον barman να προσαρμόσει το ποτό σου στα μέτρα σου.

Λόγω των πρόσφατων έργων ανάπλασης στην περιοχή της Καλαποθάκη, το Froyd’s προσωρινά δεν λειτουργεί. Υπόσχεται όμως να κάνει δυναμικό come back όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Advertisements