Το πρώτο PSC (Pool Sport Center) oλοκληρώθηκε και ξεκίνησε να λειτουργεί το Σεπτέμβριο του 2004 στην περιοχή της Περαίας Θεσσαλονίκης. Είναι η αρχή για την δημιουργία μιας σειράς κέντρων ανά την Ελλάδα, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες με σκοπό την άθληση και την ψυχαγωγία των μελών τους.

Το καθαρό περιβάλλον , η υψηλή παροχή υπηρεσίας και η τεκμηριωμένη διδασκαλία – εκπαίδευση είναι το τρίπτυχο που θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε, χωρίς πιέσεις στους αθλούμενους με σκοπό την υγεία – την άθληση – την ψυχαγωγία. Φιλοσοφία των PSC είναι η άθληση μέσω ψυχαγωγίας και η ψυχαγωγία μέσω άθλησης, σε όλες τις ηλικίες.

Το PSC της Θεσσαλονίκης περιλαμβάνει:

ανοικτή (προς το παρόν) κολυμβητική δεξαμενή 25,0m x 12,50m
κλειστή πισίνα εκμάθησης (baby pool) 11,0m x 7,0m
αποδυτήρια ανδρών
γυναικών και παιδικά
κυλικείο–bar
reception
αθλητικό κατάστημα
δύο χώρους πολλαπλών χρήσεων
κήπο-γκαζόν (500m²) για υπαίθριες εκδηλώσεις και πάρτι

Οι εγκαταστάσεις και τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του κέντρου είναι ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην διεθνή αγορά.Οι κολυμβητικές δεξαμενές είναι συναρμολογούμενες ανοξείδωτες κατασκευές, τεχνολογίας Myrtha Pools. Θεωρούνται, διεθνώς, από τις κορυφαίες στο είδος τους και χρησιμοποιούνται σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια & Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Τα κτίρια είναι μεταλλική κατασκευή της εταιρείας ΝΟΕ Α.Ε., από τις σημαντικότερες στην Ελλάδα στον τομέα αυτό. Τα μηχανήματα για την φίλτρανση και απολύμανση του νερού των κολυμβητικών δεξαμενών, είναι της Γερμανικής εταιρίας Dinotec με όζον και χλώριο.

Τα εκπαιδευτικά μέσα και τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν οι προπονητές/εκπαιδευτές μας είναι αποκλειστικά των διεθνών οίκων που αντιπροσωπεύουμε (Waterfly Epsan – Malmsten). Η θερμοκρασία του νερού στις κολυμβητικές δεξαμενές είναι , για την ανοιχτή 25αρα, 27-28 C και για την κλειστή πισίνα εκμάθησης, 30-31 C.

Με την χρήση των ισοθερμιών καλυμμάτων που χρησιμοποιούμε, του οίκου Ambiente, η θερμοκρασία του νερού διατηρείται κατά την διάρκεια της νύχτας, που το σύστημα θέρμανσης είναι κλειστό, με απώλεια μόνο 0.5-1 C! Ο αγωνιστικός εξοπλισμός της 25άρας πισίνας είναι του οίκου Malmsten ΑΒ (παρόμοιος έχει χρησιμοποιηθεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004).

Ευελπιστώντας στην υλοποίηση των στόχων μας, σας περιμένουμε να δείτε από κοντά τις εγκαταστάσεις μας για να πάρετε ένα δείγμα των υπηρεσιών μας.

Το PSC Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην διεύθυνση:

Μηδείας 28 & Ιωνίας
Περαία Θεσσαλονίκης
Τηλ: 23920 – 21788
Fax: 23920 – 21789

Θα χρειαστείτε αξεσουάρ κολύμβησης; Θα τα βρείτε στα παρακάτω μαγαζιά στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς!

Bodytalk

Cosmossport

Delikaris Sport

Zakcret

Sports Factory

Τέλος, εδώ θα βρείτε όλες τις προσφορές για συνδρομές γυμναστηρίου που υπάρχουν αυτό το διάστημα, από 9 ευρώ το μήνα!

Advertisements