Τα Λουτρά του Λαγκαδά με τις θαυμάσιες εγκαταστάσεις είναι κατασκευασμένα για τον άνθρωπο και τις θεραπευτικές ανάγκες του. Βρίσκονται μια ανάσα από την πόλη της Θεσσαλονίκης και διαθέτουν χώρους χαλάρωσης και αναψυχής για όλες τις ηλικίες.

Για τους λουόμενους διατίθενται οι εξής ομαδικοί και ατομικοί λουτήρες:

Ιουστινιανός, Βυζαντινός ομαδικός λουτήρας του 900 μ.Χ με το θόλο, τις μαρμάρινες βρύσες και με τον απαλό φωτισμό να δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Μυγδονία, Βυζαντινός ομαδικός λουτήρας του 1400 μ.Χ. Θερμία Άρτεμις, ομαδικός λουτήρας διαμορφωμένος για παθήσεις κυκλοφορικού συστήματος.Κορώνεια, σύγχρονος ομαδικός λουτήρας που προσφέρεται, κατόπιν ραντεβού, για ιδιωτική χρήση από παρέες και οικογένειες.

Συνολικά 21 ατομικά υδρομασάζ και 20 ατομικοί λουτήρες. Στην πτέρυγα των υδρομασάζ και των ατομικών λουτήρων, μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας σεβόμενοι την ιδιωτικότητά σας και την ησυχία σας. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις και σε ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον χαλαρώνετε και ξεκουράζεστε.

Στο χώρο της Λουτρόπολης υπάρχουν επίσης:

Μία (1) εξωτερική πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων 50×25 και μία παιδική διαστάσεων 12x5x25. Εντός του χώρου υπάρχουν ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντουζιέρες, αποδυτήρια, WC και στην είσοδο λειτουργεί αναψυκτήριο.

Παράλληλα λειτουργούν:

Εστιατόριο
Υπαίθριο Αναψυκτήριο
Αίθουσα δεξιώσεων χωρητικότητας 400 ατόμων.
Γήπεδα beach volley
Γήπεδα ποδοσφαίρου
Γήπεδα μπάσκετ
Γήπεδα τέννις
Γυμναστήριο με αποδυτήρια
Παιδικές χαρές
Περιπατητικές διαδρομές 1000 και 2000 μέτρων
Παρεκκλήσι

Στα Λουτρά Λαγκαδά έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε χαλάρωση και φροντίδα σώματος από ειδικούς, σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Δείτε τις υπηρεσίες και το κόστος τους, καθώς και τον τρόπο πρόσβασης στα Λουτρά Λαγκαδά εδώ.

Η εκδρομές σου φαίνονται περιττή πολυτέλεια; Μάλλον δεν είδες τις προσφορές του Ekdromi.gr!

Advertisements