Πως θα σου φαινόταν αν στον ίδιο χώρο μπορούσε να αγοράσεις τσάντες, παπούτσια και…καφέ. Η εταιρεία Toms πρωτοτυπεί, με έναν χώρο εναλλακτικό και καλαίσθητο.

Η εταιρεία από την Καλιφόρνια, άνοιξε το πρώτο Flagship store στην Ελλάδα, στην στοά του παλαιού ταχυδρομείου στην Τσιμισκή. Σε αυτό εκτός από τις διάσημες εσπαντρίγιες και τα γυαλιά ηλίου, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πρόγραμμα one for one και να απολαύσουν τον καφέ τους στο κατάστημα ή εντός στοάς.

Το ‘One for One’ αφορά στο να ανταποδίδεις και να προσφέρεις: για κάθε ζευγάρι παπούτσια που αγοράζεται, η TOMS shoes χαρίζει ένα ζευγάρι καινούρια σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Για κάθε ζευγάρι γυαλιών που αγοράζετε, η TOMS συνεισφέρει στο να αποκατασταθεί ή να σωθεί η όραση ανθρώπων σε υπαναπτυγμένες χώρες.

O καφές TOMS Roasting Co και οι τσάντες TOMS αποτελούν τα δύο νέα προϊόντα που προστίθενται στο μοντέλο λειτουργίας του ‘One for One’, προσφέροντας 140 λίτρα νερού -προμήθεια μιας εβδομάδας- σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη ή υποστήριξη στην Giving Partners για την αγορά ζωτικών προμηθειών που εξασφαλίζουν ασφαλείς γέννες σε όλο τον κόσμο, αντίστοιχα.

Δες εδώ περισσότερες προτάσεις.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Advertisements