Ο καιρός επιτέλους είναι ιδανικός για να βγεις από το σπίτι σου και να αθληθείς. Τι θα έλεγες αν μπορούσες παράλληλα με την άσκηση να αποκτήσεις και ένα τέλειο μαύρισμα; Το δημοτικό κολυμβητήριο Τούμπα είναι εδώ και σε περιμένει να ξεκινήσεις!

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο βρίσκεται στο χώρο της πρώην Αλάνας Τούμπας, στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κλεάνθους και οι επισκέπτες του έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης κολύμβησης ή συμμετοχής σε οργανωμένα προγράμματα άθλησης, υπό την επίβλεψη ειδικευμένων καθηγητών Φυσικής Αγωγής.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση της πισίνας είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης (από παθολόγο ή καρδιολόγο και δερματολόγο).

Περισσότερες πληροφορίες , στο τηλ. 2310.907.711.

Τιμοκατάλογος & δικαιολογητικά

Για να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα (σκουφάκι, σαγιονάρες, γυαλάκια κλπ.) σε μειωμένες τιμές και σε μεγάλη ποικιλία κάνε την έρευνά σου στα παρακάτω καταστήματα:

Bodytalk

Cosmossport

Delikaris Sport

Zakcret

Sports Factory

Νέο τμήμα εκμάθησης κολύμβησης για αρχάρια παιδιά και εφήβους, από 8 έως 16 ετών, θα λειτουργήσει από τις 3 Απριλίου 2017 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν για εγγραφή στη γραμματεία του Κολυμβητηρίου (Λαμπράκη – Κλεάνθους 72), την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017, από τις 15.00 έως τις 16.00. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2310 907711 και 2310 914464.

Advertisements