Από τις 2 Απριλίου 2015 ξεκίνησε η λειτουργία του νέου καταστήματος McDonald’s στην Θεσσαλονίκη. Έναν χρόνο αργότερα, ακόμα ένα κατάστημα της αμερικανικής αλυσίδας άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό της Θεσσαλονίκης.

Το 21ο κατάστημα της εταιρείας στην Ελλάδα, βρίσκεται στο νέο εμπορικό κέντρο One Salonica Outlet Mall στην οδό Γιαννιτσών 61 και Κωλέττη.

Η παγκόσμια αλυσίδα γρήγορου φαγητού συνάντησε μεγάλα προβλήματα στην Ελληνική αγορά, τόσο λόγω της Αμερικανικής του προέλευσης όσο και της αγάπης των Ελλήνων για το σουβλάκι και τον γύρο. Ταυτόχρονα, η δημιουργία της Ελληνικής αλυσίδας Goody’s δεν άφησε πολλά περιθώρια ανάπτυξης στον Αμερικανικό κολοσσό. Τα καταστήματα που διατηρούσε στην Θεσσαλονίκη, έκλεισαν το ένα μετά το άλλο, ενώ για πολλά χρόνια όσα παρέμεναν ανοικτά είχαν μεγάλες ζημίες.

Η προσπάθεια της εταιρείας να επανέλθει στην ελληνική αγορά συνεχίζεται με την προσθήκη ενός καταστήματος στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης. Τα εγκαίνιά του πραγματοποιήθηκαν στις 24 Μαρτίου 2017, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 159 στην Καλαμαριά.

Αν τώρα σου άνοιξε η όρεξη εδώ μπορείς να βρεις τις προσφορές των εστιατορίων της πόλης!

Advertisements