Σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της πλατείας Ναυαρίνου, υπάρχει ένα cafe που ίσως να μην έχεις προσέξει, αλλά θα πρέπει να το επισκεφτείς και να απολαύσεις τα «καλούδια» του χωρίς Ενοχές!

Με έναν εσωτερικό διάκοσμο που ξεχωρίζει για την μοναδικότητά του, αυτό το cafe έχει κερδίσει όσους το έχουν επισκεφθεί έως τώρα. Για κρύο ή ζεστό καφέ, για σοκολάτα με γεύσεις (δοκίμασε τη σοκολάτα με ρούμι), για μπύρες και συνοδευτικά, φροντίζει να καλύψει όλα τα γούστα προσφέροντας ποικιλία και ποσότητα.

Εμείς δοκιμάσαμε τον ζεστό εσπρέσο με μπισκότο και καραμέλα, αλλά και τον κορμό σοκολάτας και τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Εκτός όμως από γλυκούς πειρασμούς, μην διστάσεις να δοκιμάσεις τις ποικιλίες μπύρας και κρασιού όποια ώρα και αν το επισκεφτείς (και βρεις θέση να κάτσεις).

Αν εκεί που κάθεσαι νιώσεις κάτι να τρίβεται στα πόδια σου, θα είναι ο ασπρόμαυρος ενοχούλης.

12 Σεπτεμβρίου 2015, οι Ενοχές έκλεισαν ένα χρόνο λειτουργίας. Μετά από μια μικρή ανακαίνιση στο εσωτερικό, ήρθε και η προσθήκη πολλών νέων προϊόντων στον κατάλογο: μεγάλωσε η λίστα από τσάι, προστέθηκαν αρκετά φαγητά, ανανεώθηκε ο κατάλογος με τα κοκτέιλ, προστέθηκαν μπύρες/cider και το πιο βασικό ανανεώθηκε πάλι (όπως κάθε 6μηνο) ο κατάλογος κρασιών.

Όλοι οι δρόμοι λοιπόν μας οδηγούν στις Ενοχές, για να δώσουμε ώθηση για τη νέα σεζόν που ξεκινά!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Advertisements