Η Ανατολή είναι πλέον ένα βήμα μακριά, αφού ο Mr. East φρόντισε να την φέρει πιο κοντά και συγκεκριμένα στην Καλαμαριά.

Το κατάστημα Mr.East άνοιξε μέσα στον Ιούλιο του 2014 στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, από μια παρέα φίλων που αναζητούσαν επαγγελματική διέξοδο στην εποχή της κρίσης.

Μέσα από τα συχνά τους ταξίδια και την αγάπη τους για τον ανατολικό πολιτισμό, αποφάσισαν να μας φέρουν όλους πιο κοντά σε αυτό που και οι ίδιοι αγαπούν.

Στόχος τους να παρέχουν ιδιαίτερα χρηστικά χειροποίητα αντικείμενα και κομμάτια τέχνης στο χώρο του επίπλου, της διακόσμησης, των ειδών δώρου, και στα αξεσουάρ yoga απο χώρες της Ασίας (οπως Ινδονησία, Ταιλάνδη, Ινδία) σε ιδιαίτερα προσιτές και λογικές τιμές.

Τα προϊόντα του Mr.East επιλέχθηκαν ώστε να κάνουν τη ζωή μας λίγο πιο όμορφη και διαφορετική. Τα ιδιαίτερα αυτά κομμάτια, που έχουν επιλέξει προσωπικά, αποτελούν τα πλέον αντιπροσωπευτικά χειροποίητα προϊόντα των χωρών αυτων.

Η εταιρεία Mr. East αναπτύσσει τις δραστηριότητες της με σεβασμό στις κοινωνικές αξίες, το δίκαιο εμπόριο, τα ήθη, τα έθιμα και την διαφορετικότητα των λαών, καθώς και την περιβαλλοντική ευθύνη παρέχοντας οικολογικά χειροποίητα προϊόντα φτιαγμένα απο ξύλο και ρίζες δέντρων ελεγχόμενης κοπής, από φυσικό μετάξι και βαμβάκι και προωθώντας οργανικά υλικά όπως τα κελύφη φαγόπυρου (buckwheat seeds) και το καπόκ (kapok).

Επιλέξτε ανάμεσα σε μια ποικιλία προϊόντων που αποτελείται από διακοσμητικά χώρου, έπιπλα, παιχνίδια, κοσμήματα και ρούχα, είδη yoga, αλλά και πολλά άλλα που μπορείτε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή σε αυτούς που αγαπάτε.

Θα βρείτε τον Mr.East στην οδό Στρατηγού Σάραφη 48Ε, στον Άγιο Ιωάννη Καλαμαριάς. Τηλ. 2316007620. Facebook page.

Advertisements