Από το 2012 μέχρι και σήμερα ένα μαγαζί που μοιάζει με ζαχαρωτό αποτελεί το στέκι της νεολαίας της Θεσσαλονίκης.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα αγοριών αποφάσισε να μετακομίσει στην οδό Αγίας Θεοδώρας (κάθετος της Αγίας Σοφίας στο κέντρο) και να φτιάξει ένα μαγαζί μικρό και γλυκό, όπως μια καραμέλα. Με μεράκι λοιπόν και χαμόγελο, όλα έγιναν και πλέον το μαγαζί μετρά πάνω από 25.000 φίλους στο Facebook και απολαμβάνει υψηλές βαθμολογίες από τους χρήστες των social media, σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες.

Το νεανικό και κεφάτο του κλίμα κέρδισε από την αρχή τους φοιτητές και τους μαθητές της πόλης. Τα ανοιχτά του χρώματα και οι γλυκές μυρωδιές φτιάχνουν την διάθεση και ανοίγουν την όρεξη. Μπορεί να μην φιλοξενεί live και djs, αλλά καθημερινά είναι γεμάτο με κόσμο που θέλει να διασκεδάσει με την παρέα του. Ένας από τους λόγους που το έκανε εξαιρετικά δημοφιλές, δεν είναι άλλος από τα ξεχωριστά του cocktails, τα οποία σερβίρονται σε ιδιαίτερα ποτήρια και κοστίζουν 5 ευρώ. Οι χαμηλές είναι εξαιρετικά χαμηλές και σε όλα τα υπόλοιπα ποτά και ροφήματα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ένα μαγαζί που λέγεται Candy bar, όμως, δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει γλυκά! Donuts, cupcakes, κερασόπιτες και πολλά άλλα καλούδια σε περιμένουν να τα γευθείς με τον καφέ σου. Ρώτησε ποιο είναι το γλυκό της ημέρας και θα μας θυμηθείς 😉

Το καλοκαίρι μπορείς να καθήσεις και στον πεζόδρομο, καθώς υπάρχουν εξωτερικά τραπεζάκια και μεγάλες κούνιες για εσένα και τους κολλητούς σου. Φυσικά και το Candy bar είναι pet friendly!

Candy bar, Αγίας Θεοδώρας 4 με Καρόλου Ντηλ.

Τηλέφωνο 2315504082.

Facebook https://www.facebook.com/candybar.cafe/

Advertisements