Βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, αλλά με όποιον και αν μιλήσεις θα το ξέρει. Πρόσφατα άκουγα κοπέλες στο λεωφορείο να κανονίζουν ραντεβού εκεί και ας ήταν μόνιμοι κάτοικοι Ευκαρπίας! Η αλήθεια είναι πως είμαστε γλυκατζήδες οι Θεσσαλονικείς, οπότε πως να μην κολλήσουμε με το Candy bar;

Μια παρέα από αγόρια λοιπόν, αποφάσισε να μετακομίσει στην οδό Αγίας Θεοδώρας (κάθετος της Αγίας Σοφίας στο κέντρο) και να φτιάξει ένα μαγαζί μικρό και γλυκό, όπως μια καραμέλα. Με μεράκι λοιπόν και χαμόγελο, όλα έγιναν και πλέον το μαγαζί μετρά πάνω από 19.000 φίλους στο Facebook και απολαμβάνει μια βαθμολογία 9,0 στο Foursquare.

Ένας από τους λόγους που το μαγαζί έπιασε ήταν οι χαμηλές τιμές και τα πρωτότυπα προϊόντα. Προσωπικά προτιμώ τα καλοκαιρινά του cocktails, που σερβίρονται σε βαζάκια και κοστίζουν 5 ευρώ.

Το κοινό του είναι καθαρά νεανικό και είναι γεμάτο το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Αν είστε single ευκαιρία να βρείτε κοπέλα, συχνάζουν εκεί σε μεγάλους αριθμούς. Ετοιμαστείτε το καλοκαιράκι πάντως να αράξετε στις κούνιες του, στον εξωτερικό χώρο του.

Candy bar, Αγίας Θεοδώρας 4 με Καρόλου Ντηλ.

Τηλέφωνο 2315504082.

Advertisements